Zwykle wyprzedaż do oznaka desperacji a dwa dni temu gdy poprosiłem prezesa o komentarz do wydarzeń na jego profilu FB to mnie zablokował . Gdyby jeszcze chciał kupić akcje za to Porsche to spoko gorzej jak będzie spłacał należności bo wtedy nic dobrego z tego nie będzie
Kupic akcje gdzie? jesli na rynku to co to zmienia dla firmy ? NIC jesli daje porzyczke to znaczy ze ne ucieka z okretu a jesli ona jest konwertowana na akcje to tak jakby ja kupil tylko w taki sposob ze kasa trafia do spolki.
Lepiej ze probuje ratowac spolke dopoki emisja nie zostanie objeta niz mialby uciekac.
Panowie, o czym Wy piszecie... jeśli ktoś sprzedaje stare auto to oznacza ze czas kupić nowe. Pytanie co to będzie... ja obstawiam na Ferrari California.
Jako gówny przepraszam główny przedstawiciel handlowy potrzebuje nowe auto. Niejedną wyrwie na”stronkę” www oczywiście bo ma fajną furę. Dobra zmiana! Chlop ma już dostyć call centertelteleter ciągnie go do ludzi.Fachowe podejście!
Nikt nie uwierzy z myślących że Surmacka ratuje poprzez sprzedaż akcji po 6gr by udzielić pożyczki i obejmie akcje po 10gr śmiech na sali jak w to ktoś uwierzy .Po prostu spółka niedługo utonie bo do emisji nie dojdze
Surmacki ratują swój biznes poprzez zasilanie konto spółki własnymi pieniędzmi.
Taki zabieg przeprowadza się tylko w jednym przypadku - muszą mocno wierzyć w to co robią. I to że sprzedała swoje akcje po 5gr wcale nie musi oznaczać, że wywaliła to w rynek. Najprawdopodobnie transakcje byli umówione bo wcale nie zwiększyła się ilość drobnych sądząc po cisze na forum.