• coś nowego Autor: ~qbaos [46.134.185.*]
    Witam wszystkich, chciałbym się zapytać czy słychać coś nowego w naszej sprawie? Jak zapatrujecie się na odsprzedanie akcji? Posiadam niewiele bo ok. 500 sztuk. Istnieje możliwość indywidualnej negocjacji ceny odsprzedaży? Czy spółka ujawnia raporty półroczne? Będe wdzięczny za aktywność starych wyjadaczy znających temat od podszewki.
    Pozdrawiam
  • Re: coś nowego Autor: ~xxgregxxx [94.254.144.*]
    Cześć
    nic nowego nie ma , ja mam akcji dużo i nawet żadnego listu nie dostałem od nich !!! nawet mają w du...e o poinformowaniu że dywidenda została przyznana ...
    myślę że najlepszym sposobem będzie powierzenie sprawy komuś kto to ogarnia ! bo jak jest walne zgromadzenie to oni mają zasra..y obowiązek poinformować o tym akcjonariuszy !!! no i tu już zostało naruszone prawo do informacji !
    ale spółka się na pewno rozwija i przyjdzie dzień że będą chcieli odkupić akcje albo powrócić na giełde żeby zyski zrealizować ! a wtedy to nie będzie kilkanaście zł jak teraz proponują tylko dużo więcej !!!
    ja do emerytury mam jeszcze 24 lata i tyle mogę poczekać , siedzę z tym gów.em już tyle lat ! jeszcze rok dwa i przynajmniej może się za dywidendę zwróci mi to co zainwestowałem
    Pozdrowienia

• Re: coś nowego Autor: ~okidoki [77.20.249.*]
    Ja tu zagladam od czasu do czasu,bo ciekawy jestem wynikow. Mozna do nich zadzwonic to wysla na email.
    O akcje nie martwie sie ,dopoki spolka zarabia . Ostatecznie mozna przekazac kiedys dzieciom. Najwazniejsze,aby placili kazdego roku dywidende,skoro nie ma ich na gieldzie i wartosc akcji nie rosnie .Ale jak zaproponuja godziwa cene to im sprzedam.
    Gdyby ktos znal wyniki kwartalne to niech tu poda .Ciekawe ile osob zostalo z akcjami?
[x]
PERMEDIA -1,79% 8,00 2013-12-12 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.