-tak ktwi i siorbie ,wiecej i wiecej-----kaczy daje i da -ktwi Polak-----jak zwykle; =pomysli---------------heka tomba; a w Swiecie--------"oddech nanosekundy" -co z tego,ze kghm-------------------------------------------w kanale-------np.-"66,62-----------------------------160,17";
-"90.01-------------------136,78 -53.72---------------138,12 -64,.82---------------144,4 -a fale wyzszego rzedu----------------133,16; 133,24;134,48 i mnogo tego-- ps Patrz Zawsze co sie dzieje Nizej w kreskach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -a Ka,Ka,Ka, Kazdy Wladzca ----------------------------boi sie 2 spolecznosci???
Z lewej strony nie mam już 6 i 5... to od starań aby rozgryźć aleppa Nie czytam zwyczajnie boję się aleppa. Zostało mi kilka zębów i muszą mi wystarczyć do mega hossy inaczej nie zarobię na dentystę.
przecież ten człowiek nic nie wie. Pisze jakieś poziomy ze swojego wielkiego algorytmu, ktory chce sprzedać za 30 000.... dolarów! Chyba, że ostatnio podniósł, bo przecież dolar spadł...
Kris ty nawet na miano kretyna nie zapracowałeś Re: muzealna przeszlosc Autor: krisss1234- [94.254.148.*]2017-10-17 10:38 Ten cały alep to jakiś kretyn kompletny jest maskra
a tu niektórzy do niego per pan jadą na pana to trzeba mieć wygląd rozum i pieniądze a tototo coś nic z tego nie ma
PS. Alepp, w sobotę w Narodowym jest premiera idź, tam o Tobie będzie, zobaczysz zrozumiesz dlaczego akurat o Ciebie
na Narodowym -tylko na otwarciu przy cudnej muzie!; siata; zuzel; reszta be.............; tpe ktos pytal ----pomija szczeg;--------------------gracie------w zawezaj sie kanale----------aktulnie-2.77-----------3.92; w dn. dzis kolejny raz nalezalo zagrac (pzu). na f, 3,3 letnia----------aktul---------46.65; ----bo reszta jest cieniutka?
wig 20 -f. 3.3 letnia-2491.79 $/pl-----------3,50817; kghm-------pnie sie -bo szuka cen zamkniec---------------akt.133.58; ale Wiecie o jej zlamaniu.-itd
i tego gniota próbuje wcisnąć za 30k$ :D na 99% jestem przekonany, że żaden własnej roboty algorytm nie ma prawa działać...chyba, że jest się twórcą tego dla GS i ma się jego kopię ;) ale alepp na pewno nie jest autorem w/w to zwykły cwaniaczek ściemniacz ;)
-tu-f.7.7 letnia-101.49 jej pochodna-104.04;----------ale najdluzsza f, spadkowa------akt-79,86 jej pochodna---------108.13;-------reszta do rozwazan.... -patrze b.. precyz-----na kreski pxm tam sa moje "okreslenia" z dawnych m-cy;---------czas -zmienia......?
Dnia 2017-10-17 o godz. 10:03 ~Neptun napisał(a): > przecież ten człowiek nic nie wie. Pisze jakieś poziomy > ze swojego wielkiego algorytmu, ktory chce sprzedać > za 30 000.... dolarów! Chyba, że ostatnio podniósł, bo przecież > dolar spadł... > > CZOSNEK
Nie zgodzę się, obserwuję aleppa wpisy od kilku lat.. wyznaczane poziomy przez aleppa dla wielu nierealne, po czasie były trafione w punkt. Jaką kasą obraca nie ważne jest, nikogo nie atakuje, więc odpuście sobie personalne wycieczki. Nie podoba się co pisze, nie musicie czytać.
Siema CZOSNEK Nie pisze Tatar, bo koło Tatara to nawet w życiu nie stałeś, no chyba że se kupisz Bris o zapachu Tatara i koło niego w kącie staniesz. Z orlenem dobrze Ci szło ale przy 117 pisałeś że ledwo na tronie siedzi, a on berłem sufit wywalił.
Jak Ci tak ryby dobrze idą jak decyzje inwestorskie ludzi co Cię czytają, to na święta już szukaj karpia.
Pisałem Ci kiedyś, w ubiegłym roku byłeś bardziej komunikatywny, aleee, masz pewnie ciężkie dni.
PS. I pamiętaj premiera w Narodowym w sobotę o Ciebie i dla Ciebie
Saint,człowieku Sutka,co Ty tu Czosnka pytasz o łowienie ryb jak chłopisko wędką w jezioro pocelować nie może o założeniu przynety nie wspominając,Ricardo przy Nim to wyrocznia delficka Pozdro dla Goldboya:)
gracja! -kghm---wozi sie na pochodnej 121.82---------dla f, 1,x mies--------125.30; pxm------4.32------pochodna dla f.7.7letniej-------7.69' 4,46-------------------pochodna dla f.-------7.69; 4.30----------------pochodna-dla-----f.7,96; -najdl.fala-------6.08-----------------------jej pochodna (jakis czas temu podalaem 3.16--. aktual---3.20)) ps zawsze obowiazuja kanaly dla ww! gracja.....
Dnia 2017-10-25 o godz. 13:32 ~Michal85 napisał(a): > Alepp a słyszałeś o czymś takim jak łódka Minox? duże te fale? da się dopłynąć do ziemi obiecanej?