Dnia 2017-10-16 o godz. 20:46 ~Ktoś napisał(a): > Ile masz sztuk? To jest ważne.
Po co Ci to wiedzieć? Ważne że ma, ja również mam niemały pakiet który trzymam od grudnia 2016, kupiony po 5 gr. Ile miałem i po ile podoniłem powiem jak sprzedam, dodam tylko że nie śpieszy mi się nigdzie, myślę że kiedyś oddam po 2 zł.
Pajda757 to było pytanie ironiczne.
Moim zdaniem i tak za dużo mają podawane na tacy, ci co trzymają łapę na kursie. Przecieki, że o nich coś więcej wiemy, ilu akcjonariuszy, jak rozdrobnione akcje. My siedzimy tu z papierem I niewiemy jeszcze jak długo. Ja, ty, wielu ty zapewne ma nadal z czego żyć więc poczekamy. To nie my siedzimy w barażach, udając prezesów do których dojeżdżamy wracamy w ciuchach na kg :-) (pozdbierane cytaty z forum,sam nie widziałem)
Niby maja takie spolki..wiekszosc to pozakladane krzaki sluzace tylko do jednego celu..wysatrczyloby napisac so skarbowki skad smarkula z gorzowa reprezentujaca wp laboratory wylorzyla taka kase ma akcje presenta ..zrodlo pochodzenia..i pani ola znajduje sie w nowej rzeczywistosci...jak nic z ta spolka nie zrobia przez najblizsze 6 mcy..napewno nie omieszkam bybtak zrobic..bo mnie to ciekawi..jak to mozliwe...napisze zapytanie donurzedu skarbowego w gorzowie..w koncu jestem akcjonariusze presenta z prawie przekroczonym progiem i takie kwestie mnie jaknajbardziej interesuja..a urzad skarbowy po moim pismie ma obiwiazek sprawdzenia tego..czy byla to pozyczka, kredyt, a moze darowizna?? Dowiemy sie panowie...obiecuje wam to..nikt tu nas d...mal nie bedzie...
Wolf, a zaraz po tym papierem zainteresuje się KNF i w ramach nagrody za obywatelską postawę, zawieszą notowania P24, by finalnie wobec nienależytego wypełnienia obowiązków, wykluczą papier z obrotu. Zarząd P24 nie skorzysta z możliwości odwołania od decyzji KNF i papier zostanie zapomniany :)
Historia inspirowana autentycznymi wydarzeniami z NC :)
Mowie jak sie nic nie bedzie dzialo...papier i tak chodzi jak zawieszony wiec nie bedzie roznicy)
...na wszsytko musza byc kwity dzisiaj ..poczekamy jak beda dalej robic sztuczny ruch to sie podziala w uzgodnieniu z akcjonariuszami oczywiscie...a znam wielu..nic nie zrobie bez uzgodnienia..novina.damf.present..ta sama firma z plocka robila im strony intrnetowe..przypadek:)) tu parowki czuc na odleglosc..tomek dogadal sie z ferajna bo sam nie mial pomyslu jak to ciagnac..ten z noviny tez czeka..wszystko lezy...wszytko czeka by wiwlebny mariusz zrobil cuda..
Wolf myślisz że zalatuje na P24 śmierdzącą parówką z Płocka? Gdyby to była prawda to przy tej ilości akcji było by tu 3-4 ZŁ!!! Bo tylko uszaty parówkaż to potrafi, tylko on może zrobić przemiał w dwa tygodnie wszystkich akcji razy 4. Poczekamy i zobaczymy, ja także nie mam spiny na wywalenie akcji za grosze więc tak jak pajda757 poczekam i oddam na dużo wyższym pułapie.