• jakie to ciekawe :) Autor: ~dani [91.216.213.*]
    jakie to ciekawe jest, że kurs nie potrafi się oderwać od poziomu 1.2+ :) ledwo wystartuje i zaraz wraca do bazy.. i przy tym poziomie może być mielone i mielone i mielone setki papiera :) ciekaw jestem jak długo jeszcze będzie trwało zbieranie, realizacja zysku już była i minęła :)

• Re: jakie to ciekawe :) Autor: ~Alek [46.169.5.*]
    A podobno nie ma tu spekuly :)
    Nie było to jak startowało z 20 groszy
    Tylko nie ma kto im oddać a jeszcze im pobiera na takich zagrywkach. Ja przeszedłem tu ciągłych pół roku to to oni myślą że na trzy tygodnie przed najlepszymi wynikami im oddam. Chyba żartują. Ja im radzę zbierać z prawej ile można puki jeszcze te 3 tygodnie czasu mają
  • Re: jakie to ciekawe :) Autor: ~dani [94.254.172.*]
    Nie było jak startowało z 20, nie było jak startowało z 60, nie będzie i teraz :) co do oddawania akcji będzie jak na wielu innych spółkach, podbitki po 10% powrót do bazy i sami ludzie będą oddawać z myślą, że nic więcej nie będzie ;) przy pompie i tak większość przy 1,5 odpadnie ;)
    a swoją drogą gdzie olek ? stracił się z dnia na dzień bez pożegnania ;) Ty, ja wiemy, niektórzy też że na 2zł się nie skończy, ale są tacy którzy szukają szczęścia, trzeba w końcu uśredniać minoxa bo da zarobić ;)
  • Re: jakie to ciekawe :) Autor: ~sylwester [37.8.231.*]
    idealny kreślarz na AT wczorajsze 4te podparcie to dzisiaj wzrost ile max do 1,36 bo tam opór jakby z trójkąta chyba że przebijamy
    to 1,56
    pozdrawiam
    póki co brak handlu ;) nie ma chętnych na oddawanie w tych cenach muszą bardziej pobujać, żeby leszcze popuściły :) 1,56 pęknie w listopadzie, chyba że będzie niespodzianka :)
  • Re: jakie to ciekawe :) Autor: ~Dyrektor [31.182.60.*]
    No i po petardzie :/ śmieszny wolumen... wszyscy, którzy się tutaj wypowiadają już dawno się zapakowali i każdy tylko liczy, że rynek w to wejdzie teraz. Widać też drobnych kolaży, którzy cieszą się jak obrócą 1000sztuk.
    sylwester jak po nitce do kłębka ;) czasami się zastanawiam czy Ty tu nie sterujesz kursem, dużo trafnych uwag ;)
  • Re: jakie to ciekawe :) Autor: ~radzio [31.0.46.*]
    Jak zrobia dzis to co mysle to podziele sie z Wami spostrzezeniami. Pzdr
  • Re: jakie to ciekawe :) Autor: ~dani [94.254.175.*]
    i jak radzio :)?
  • Re: jakie to ciekawe :) Autor: ~Wolus [46.149.223.*]
    Pewnie czekają na rejestrację akcji inwestora. Pewnie wtedy na fali dobrych info pociąg pojedzie w górę co najmniej za 2 zeta na początek
  • Re: jakie to ciekawe :) Autor: ~radzio [78.131.197.*]
    Powiem krotko. Bo nie wiadomo kto czyta te forum. Te zlecenia na s ustawione po zebraniu do 1.33 to sciema wielka. Widac ze ktos sie bawi narazie. Reszte napisze w odpowiednim dla nas czasie. Nie ma sensu zbytnio pisac szczegolowo bo ktos to czyta i wykorzystuje to przeciwko nam hehe. Pozdrawiam
  • Re: jakie to ciekawe :) Autor: ~dani [91.216.213.*]
    hm.. jak możesz napisz mi maila co dokładniej masz na myśli, bo widzę śledzisz na żywo ;) akcjedosprzedania@wp.pl :>
    Co do Olka to zachowal sie honorowo. Byl zaklad w tamtym tyg. Twierdzil ze kurs spadnie na 1.1 ja twierdzilem ze nie. Czas mielismy do 17 w piatek. Przegrany mial zniknac z watku alei. To tyle. Olek szacun
    akurat olek to dziwna sprawa, gdyby tu o honor i zakład chodziło to napisałby pożegnalnego posta ;) dziwna sprawa, może uznał że jego naganianie nic nie daje i odpuścił :)
    No moze masz racje. Co do Alei przyjdzie czas ze nikt tego nie zatrzyma jak zacznie rosnac. Aktywa, zyski mega konkret. Tego nie da sie wiecznie ignorowac. Potrzeba czasu i pojdziemy na swoje miejsce. Pzdr
  • Re: jakie to ciekawe :) Autor: ~olek [31.0.126.*]
    Witam!
    Nie piszę bo dałem słowo. Co nie znaczy, że nie czytam tego Wy tutaj piszecie ;-)
    Mimo wszystko kibicuje Wam aby wreszcie to ruszyło!
    Pozdrawiam!!!
    PS. Radzio ile według Ciebie na koniec roku?
    Dani, radzio i reszta ekipy. Szacun za wytrwałość!!!
    Nie no pisz Olek ale merytorycznie prosze. Mozna wierzyc i pisac ze kurs spadnie na 0.7 ale kazdy chcialby znac argumenty. Puki co aleja przynosi fajne zyski potwierdzone przez audyt i caly czas jest coraz lepiej. Przekonany jestem co do tej spolki bardzo ostatnio tak mialem na pgssoftware ale tam zrabalem. Wierzylem mega w spolke ale dlugo mnie tam meczyli i zameczyli. Nie bylem wytrwaly i dlatego zaluje. Mialem tam 36 tys akcji po 30 gr kupione. Po dlugim okresie sprzedalem na niby gorce po 38 gr i zarobilem 3 tys hehe W 4 lata kurs byl juz na 15 zl. I z 10 tys bylo by pol banki. No ale bylo minelo. Aleje trzymam twardo i nie popelnie tego bledu bo naprawde nie ma przeslanek narazie aby kurs mial spadac. A wrecz przeciwnie, i ciezko mi znalezc druga tak dobra spolke ktora obecnie ma kapitalizacje 6 mln zl a zysk w tym roku moze wyniesc 2 mln. Nie moze na logike byc tak na dluzsza mete. I dlatego wiele razy pisalem ze cierpliwosc jest w tym wszystkim najwazniejsza. Pozdrawiam
    Tez byłem na pgsoft jednak trochę później...i na wielu innych.. i niestety też bolały mnie zielone kolory na wszystkich spółkach tylko nie moich. Pazerność, chyba tak to się nazywa ;) Na dłuższą metę to uczy i mam nadzieję, że z nawiązką mi się zwróci na Alei ;)
  • Re: jakie to ciekawe :) Autor: ~Olek [31.0.125.*]
    Tak dani jestem z Wami od dluzszego czasu. :) teraz sie nie udzielam bo dalem slowo. Nie rozumiem jednak jak ten kurs caly czas jest na poziomie 1.2 przy takich wynikach. To mnie zdumiewa bo syfy co maja 10 tys. Zysku warte sa miliony a tutaj..... szkoda slow. Ok tak wiec ja dalej obserwuje co wy piszecie i kibicuje. Jakby co macie tutaj jednego inwestora dlugoterminowego wiecej :) pozdro
    Olek kibicuje Wam? to Ty z nami nie siedzisz ;)? czy się przyznać nie chcesz ;)? ruszy ruszy kluczowy miesiąc mamy jak kiedyś z emisją akcji :)

PS to nie wytrwałość to chciwość na te 5zł :P
[x]
ALEJA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.