• Miedź rośnie - rekordy :( Autor: ~leszcz [178.235.43.*]
    Ceny miedzi idą, jak przeciąg, w górę to KGH znów, tradycyjnie będzie spadać i będzie zjazd jak zawsze? ;( To sprzedawać czy czekać
  • Re: A nie mówiłem!?... Autor: ~leszcz [178.235.43.*]
    Wielkie mi an_ale itd. BUAHAHA
  • Re: A nie mówiłem!?... Autor: czesio1 [86.8.149.*]
    naucz sié może pierwsze po polskiemu pisać
  • Re: A nie mówiłem!?... Autor: ~tred [178.159.171.*]
    spójrzcie na Netię, inwestorzy zaczynają zbierać ostro. Może kroi się wezwanie? Przed chwilą ktoś łyknął 1 mln akcji NETII!!! No i wyniki super plus fakt że Jakubas skupuje :)
  • Re: A nie mówiłem!?... Autor: czesio1 [86.8.149.*]
    Dnia 2017-10-17 o godz. 12:23 ~tred napisał(a):
    > spójrzcie na Netię, inwestorzy zaczynają zbierać ostro. Może kroi się wezwanie? Przed chwilą ktoś łyknął 1 mln akcji NETII!!! No i wyniki super plus fakt że Jakubas skupuje :)

sprzedaj tę dziadówę netię i kup se kghm tu naprawde bardzo dobre prognozy a i dzida może być na dniach
  • Re:Oh! czesiu! ;) Autor: ~leszcz [178.235.43.*]
    Dnia 2017-10-17 o godz. 12:34 czesio1 napisał(a):
    > Dnia 2017-10-17 o godz. 12:23 ~tred napisał(a):
    > > spójrzcie na Netię, inwestorzy zaczynają zbierać ostro. Może kroi się wezwanie? Przed chwilą ktoś łyknął 1 mln akcji NETII!!! No i wyniki super plus fakt że Jakubas skupuje :)
    >
    > sprzedaj tę dziadówę netię i kup se kghm tu naprawde bardzo dobre prognozy a i dzida może być na dniach

Faktycznie, będę się chyba musiał podszkolić w polskim jęz. od Ciebie czesiu1 Gdzież mi tam do Ciebie :(....;)
    Cytat z czesia1:
     >naucz sié może pierwsze po polskiemu pisać"< ;) i
    > sprzedaj  tę dziadówę netię i kup se kghm tu naprawde bardzo dobre prognozy a i dzida może być na dniach<
     Oh! Cóż za wspaniała, staropolska polszczyzna!!! HEHEHE No po prostu widać, słychać i czuć prawdziwego yntelygenta na kilometr! Szacunek dla tak wyjątkowego językoznawcy języka polskiego.  ;)
  • Re:Oh! czesiu! ;) Autor: ~yjyj [91.208.72.*]
    językoznawcy języka :-) aleś się popisał tą docinką. dajcie spokój tu jest forum giełdowe poważnej spółki a nie podwórko
[x]
KGHM 1,90% 329,40 2026-05-22 14:28:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.