• LOP spada Autor: ~KGHM [159.205.204.*]
    patrzac na spadajacy LOP na kontrakty oznacza ze grali na spadki teraz widac musza zamykac pozycje bo droga na 135 otwarta !
  • Re: LOP spada Autor: ~KGHM [159.205.204.*]
    30 minut handlu 600 kontraktow obrot lop spadl 2590 na 2430 to oznacza ze przed dalsza zwyzka musza zamknac stratne pozycje i domknac luke cos kolo 124,,,
  • Re: LOP spada Autor: ~KGHM [159.205.204.*]
    lop dalej spada 2367 czyli zamukaja eski bedziemy wyzej !!!!!!! wszystko o tym swiadczy i 132 peknie
  • Re: LOP spada Autor: ~Darekplc [31.178.66.*]
    albo zamykają L realizując zysk i zaraz zaczną brać S ja tak przynajmniej właśnie zrobiłem wg Twojej teorii to koń prowadzi furmana
  • Re: LOP spada Autor: ~KGHM [5.172.239.*]
    masz pelna racje
     Cena 
    LOP  
    Interpretacja
     Rośnie 
     Rośnie 
    Wzrost cen generowany otwieranymi nowymi L; silny trend
     Spada 
     Rośnie 
    Spadek cen generowany otwieranymi nowymi S; silny trend
     Rośnie 
     Spada 
    Wzrost cen generowany zamykanymi stratnymi S, posiadacze L realizują zyski zamykając pozycje; możliwa zmiana krótkoterminowego trendu
     Spada 
     Spada 
    Spadek cen generowany zamykanymi stratnymi L, posiadacze S realizują zyski zamykając pozycje; możliwa zmiana krótkoterminowego trendu

tylko pytanie czy jak wybilismy 3000 kurs dolara rosnie dzis to mam nadzieje ze kurs kghm nie bedzie szedl na wskros
    Stop ustawiony na 124,8o !! jesli spadnie sprzedam zrealizuje zysk najwyzej potem odkupie wyzej jesli kurs pojdzie w gore po korekcie
  • Re: LOP spada Autor: ~Darekplc [31.178.66.*]
    myślę że miedź się już trochę rozgrzała i powinna się skorygować ja wskoczyłem już w S żeby zamortyzować ewentualne spadki na akcjach które mam i które będę trzymał myślę że kurs jeszcze podciągną w kierunku 128 tam chciałbym kupić koleją partie S a jeśli jeszcze wzrośnie to 3 około 135
  • Re: LOP spada Autor: ~Biblia [178.212.42.*]
    Jak LOP spada na wzrostach to wręcz przeciwnie to działa niż piszesz.... Fajny wzrost ale ja podziękowałem już :-))... postoje z boku "chwilę" i zobacze jaki będzie rozwój wypadków.
[x]
KGHM -0,90% 323,25 2026-05-21 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.