30 minut handlu 600 kontraktow obrot lop spadl 2590 na 2430 to oznacza ze przed dalsza zwyzka musza zamknac stratne pozycje i domknac luke cos kolo 124,,,
masz pelna racje Cena LOP Interpretacja Rośnie Rośnie Wzrost cen generowany otwieranymi nowymi L; silny trend Spada Rośnie Spadek cen generowany otwieranymi nowymi S; silny trend Rośnie Spada Wzrost cen generowany zamykanymi stratnymi S, posiadacze L realizują zyski zamykając pozycje; możliwa zmiana krótkoterminowego trendu Spada Spada Spadek cen generowany zamykanymi stratnymi L, posiadacze S realizują zyski zamykając pozycje; możliwa zmiana krótkoterminowego trendu
tylko pytanie czy jak wybilismy 3000 kurs dolara rosnie dzis to mam nadzieje ze kurs kghm nie bedzie szedl na wskros Stop ustawiony na 124,8o !! jesli spadnie sprzedam zrealizuje zysk najwyzej potem odkupie wyzej jesli kurs pojdzie w gore po korekcie
myślę że miedź się już trochę rozgrzała i powinna się skorygować ja wskoczyłem już w S żeby zamortyzować ewentualne spadki na akcjach które mam i które będę trzymał myślę że kurs jeszcze podciągną w kierunku 128 tam chciałbym kupić koleją partie S a jeśli jeszcze wzrośnie to 3 około 135
Jak LOP spada na wzrostach to wręcz przeciwnie to działa niż piszesz.... Fajny wzrost ale ja podziękowałem już :-))... postoje z boku "chwilę" i zobacze jaki będzie rozwój wypadków.