Gdyby było tak cudownie jak piszecie to PUCHALSKI nie dałby rekomendacji SPRZEDAJ !!! Netia traci klientów i przychody i końca tego nie widać !!!
PS : To że Jakubas jest miliarderem to nie znaczy że nie straci tego miliarda na inwestycji w Netię . Takie historie zdarzały się wiele razy w biznesie i to musicie brać pod uwagę !!!
traktuje twoich wpisow tutaj powaznie tylko , jako stek polprawd , bez zadnego prawdziwego uzasadnienia . Po pierwsze ,kto to jest ten twoj niejaki Puchalski , czyzby jakis platny anal z Haitunga etc., po drugie nie jest prawda ,ze Netia traci klientow , jest wrecz odwrotnie wedlug danych z ostanich kilku miesiecy Netia pozyskuje per saldo nowych klientow , a traci tychze klientow Orange , Przychody tez sa stabilne i wcale nie spadaja . 26.10 2017r. beda podane wyniki za 3 kw. 2017r. to zaobaczysz jakie one beda i wtedy zobaczymy co tu znowu za bajki powiesz . Bez serdecznosci zegnam trollu !!!
Otóż to Neti klientów przybyło wg ostatnich raportów . Bodajże kilka tysięcy . Może dupy nie urywa ale to w końcu Polska firma i wraca w narodzie patriotyzm i w połączeniu z dobrą ofertą niech się konkurencja buja ! Pozdrawiam
Oj czlowieku malej istotnej , waznej wiedzy !!!!! Po ci mi wiedziec , kto to jest niejaki Puchalski , jak on wypisuje bzdety w tych analizach , ktore juz wielokrotnie na innych spolkach nie sprawdzily sie . Ja tam sam wole przeprowadzic wlasna analizy fundamentalna , techniczna i wowczas jest decyzja o kupnie spolki . Jeszcze nie sluszalem , aby analizy tych anali byly obiektywne , dajace wszystkim zarobic . Juz ci to kilka razy pisalem , ze oni tworza te nic nie warte analizy na zamownienie PLATNE kolego !!!! A ty jakos bardzo jestes impregnowany na obiektywne fakty , tylko za kims w kolo Macieju ta sama gadka , .No juz rece opadaja na takiego delikwenta gieldowego . A wlasciwie to ile lat jestes na gieldzie , ile przez ostatnie lata na gieldzie zarobiles , oczywiscie po rekomendacjach twoich wszelkiej masci analach . Moze sie tu publicznie pochwalisz ,ile ci anale dali zarobic na gieldzie .
Zenod dobrze radzi to przyjaciel i nasz doradca i da zarobić na jaw , cdprojekt , 11bit . Oj oj on doradza aby wyzbyć się akcji na tym poziomie i dobrać napompowane balony . Ja tam go posłuchałem jak doświadczonego doradcy . Nareszcie znalazł się w tym tłumie dobry człowiek . Dzięki
No mamy filatropa na forum niejakiego Zenona , ktory za darmo doradzi , jak droga spolke kupic , a bardzo tania rozwijajaca sie jak np Netie sprzedac . Serdecznie dziekujemy trollu za twoje dorady wujka dobra rada , jak na gieldzie straci , ''pojsc z torbami ''!!!!
Zenon na ile liczysz kasy za te rekomendacje . Na jaki poziom liczysz !? . Bo moja nowa rekomendacja to 2 PLN :))). Spółka póki co zarabia i to nie mało , wypłaca dywidendę. Ciekawe kto tak zdołował kurs i komu na tym zależało !???
Pewnie takim trollom , jak Zenon i analom ,ktorzy , jak sobie napisali ,ze Netia warta jest 3 zl , to tak mialo byc ??? !!!! A oni wtedy i ich finansowi sponsorzy kupia sobie ta spolke za poldarmo . Nieodczekanie wasze !!!!