ciekawe czy to będzie wesołe Halloween, smutne Zaduszki czy moze 11 listopada Wielkie swieto Niepodległosci. Scenariusze są różne. Nic mnie nie zadzwi. Na razie padaka, bez obrotów. Porozumienie nie może sprzedawac bo to zapisało a fundusz, który wziąl p o2 zeta musi zrobić szum żeby dużo i drogo wysypać. Moze być ciekawie. pozdrowienia od zdruzgotanego i oszukanego zx
z podsumowania wynika,ze 3 mln akcji ma 9 instytucji a reszte porozumienie wlascicieli. Oni nie beda sypać. Ale reszta z tej 9 zalaozmy ze ma po 330 tys akcji czyli po równo z pewnoscia wywali juz po 4 zeta ze 100% przebitką. Ale zeby taka srednia miec beda musieli wyzej podpompowac. No cyba ze zaspokoi ich zysk 30% i wtedy duuuuuu....... blada. dobranoc
Pojedzie i to ładnie za chwilę będzie kilka dobrych informacji: przejście na główny, extra fundusze bridge alpha, Debiut Brand24, nowe inwestycje. Akcji nie można było kupić w emisji bo Panowie chcieli upożadkować strukturę na najniższym możliwym koszcie a za chwilę każdy fundusz będzie chciał to mieć w portfelu. Biorąc pod uwagę mała płynność, dobre perspektywy i mocny zarząd będą się tu działy wielkie rzeczy.
Masz rację , policzyłem zgrubnie całe miliony a jeszcze 1 milion uzbierał się z liczb po przecinku. W sumie to chyba lepiej. Tylko albo aż 2 miliony będą pchnięte w rynek dla płynności. zegar tyka....
ZX - pomyśl błagam.....po co porozumienie miało dawać fundom po 2 złote - skoro sami mogli wziąć i pchnąć w rynek .....chłopie juz kiedyś Ci pisałem nie paplaj wszystkiego co ślina przyniesie Ci na język bo......i strasznie i śmiesznie. Pozdrawiam wszystkich :)
Dnia 2017-10-13 o godz. 13:48 ~zx napisał(a): > Porozumienie nie może sprzedawac bo to zapisało a fundusz, który wziąl p o2 zeta musi zrobić szum żeby dużo i drogo wysypać. Moze być ciekawie.
jak czytam takie teksty to ręce opadają co ty na giełdzie robisz ? może idź najpierw skończ podstawówkę
no to niezła była ta moja postawówka, dobrze mi po niej na giełdzie.
A znakow przestankowych nie uzywam i polskich zankaow bo taki mam sobie styl. Wolno mi. Jak nie chcesz nie czytaj ale mnie nie uciszysz. Jestem tu dlugo i dlugo jak widac bede...