• Znowu ubrali ludków Autor: ~bywalec [194.187.236.*]
    teraz powrót na 1,50 zł
  • Re: Znowu ubrali ludków Autor: ~bywalec [79.133.193.*]
    zmykaj do siebie trollu i używaj swojego nicka...
    nie szkoda Ci klawiatury skoro nie masz akcji ?!?
  • Re: Znowu ubrali ludków Autor: ~xxx [83.4.61.*]
    Przeciez po to byla podbitka aby wysypac nowe akcje :) i znow ubrali ulice na kilka zim .Nie tyka sie bankruta i ktory drujuje tylko akcje bo to jest oczywiste co bedzie sypanie i nowe minima potem .
  • Re: Znowu ubrali ludków Autor: ~yyy [31.178.119.*]
    nowe minima szarych komórek w natarciu ... hehe
  • Re: Znowu ubrali ludków Autor: ~Pandora [83.24.148.*]
    a ja dziś dokupiłam i dużo zarobię, zobaczycie :))))

wreszcie coś się dzieje na MIRce, emocje i obroty, będzie super :)))
  • Re: Znowu ubrali ludków Autor: ~Kapitan [92.63.45.*]
    i to jest dobra koncepcja bo tu szykują się nie jakieś tam wzrosty na 3 czy 4 złote ... ;)
  • Re: Znowu ubrali ludków Autor: ~Pandora [83.31.224.*]
    Dnia 2017-10-14 o godz. 06:37 ~Kapitan napisał(a):
    > i to jest dobra koncepcja bo tu szykują się nie jakieś tam wzrosty na 3 czy 4 złote ... ;)

jak powiedział mi jeden znajomy, wartość kursu na takiej spółce to tylko kwestia techniki, w kilka dni może być i 3,60 zł i 4 zł

podpucha ze znikającym balonem na 130k nie była jakaś wyszukana intelektualnie, ale te wzrosty zwróciły uwagę na spółkę i rozbudziły marzenia akcjonariuszy, mam tylko nadzieję, że jak już dopuszczą akcje do obrotu to nie wszyscy rzucą się na realizację 40% zysku tylko poczekają na 400% :))))
  • Miraculum prezentuje się w Dubaju-Brawo. Autor: ~zeus [89.64.59.*]
    "W dniu 4 października polska ekipa JOKO Make Up przeprowadziła pokaz szkoleniowy makijażu oraz prezentację produktów JOKO dla dystrybutorów, właścicieli sieci sklepów, dziennikarzy pism life stylowych i blogerów z regionu w Dubaju. Po szkoleniu i prezentacji wizażyści JOKO Make Up zaprezentowali dla zaproszonych gości pokaz makijażu w stylu Fashion z przewodnim motywem bogactw Zatoki Perskiej."

link

Avanti Miraculum.
  • Re: Znowu ubrali ludków Autor: ~dedalus [94.254.160.*]
    Gdybyś miał jakieś pojęcie o spółce, to byś wiedział, że nowe akcje nie są jeszcze dopuszczone do obrotu. Ale bolało, że dwa dni z rzędu mocno rosło, więc poczekaliśmy aż zacznie spadać by móc napisać takiego posta, co?;)
[x]
MIRACULUM -4,14% 0,65 2026-04-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.