Dnia 2017-10-13 o godz. 09:50 ~Luz napisał(a): > Wyczerpanie się worka ze złymi wiadomościami. Zostały tylko dobre wg. mnie w najbliższych miesiącach. Ja się spodziewam w tym czasie wzrostów.
a były jakieś dobre? wór jeszcze jest pełen najblizsza wiadomośc przesle wam pewnie wkm ciesz się chwilą misiu i sciągaj dalej nieświadomy motłoch
Jak długo jesteś na giełdzie? Bo tak jak ty piszą tylko nowicjusze. Kiedy okręt tonie zarząd za wszelką cenę robi emisje obligacji albo akcji, w zależności od tego co jemu uda się sprzedać. Utonie dopiero wtedy jak nie sprzeda obligacji ani akcji, geniuszu.
To zależy jakie przewinienie. Małe to GPW, duże to już KNF.
Co prawda KNF nie ruchliwy jest w końcu skarg rocznie mają kilkadziesiąt tysięcy, ale jak już podejmie działania to będzie po spółce.
Dnia 2017-10-13 o godz. 19:56 ~Przypomnienie napisał(a): To zależy jakie przewinienie. Małe to GPW, duże to już KNF. > > Co prawda KNF nie ruchliwy jest
Nie do końca kolego KNF jako organ administracji publicznej podlega KPA art. 12 § 1. Organy administracji publicznej powinny działać w sprawie wnikliwie i szybko, posługując się możliwie najprostszymi środkami prowadzącymi do jej załatwienia. § 2. Sprawy, które nie wymagają zbierania dowodów, informacji lub wyjaśnień, powinny być załatwione niezwłocznie.
Jako nowicjusz miałem prawo być zielony (i spokojny). Zauważ, co napisał Bbm: fantastyczne wyniki za 3. kwartał i premiera PhantomSixa w styczniu - wielu (w tym ja) mu uwierzyło.
Hmm jak wierzysz w to co ktoś napisze na forum, to radzę ci rzuć tą giełdę. Tutaj wielu ostrzegało: erkw, vv, lakiluk, przypomnienie, koralina, makaron, itd. Wszystko stało sie jasne po walnym w zeszłym roku jak jakiś akcjonariusz zadał pytania. Całkiem niezłe, trafił w sedno. Spółka miała wtedy okazję wszystko wyjaśnić ale niestety pogrążyli sie jeszcze bardziej.
Dnia 2018-02-05 o godz. 11:03 ~Luz napisał(a): > Jako nowicjusz miałem prawo być zielony (i .................
i naganiać na 1zł 2zł 10zł ?!...........
takie farmazony lemingu możesz ślepemu zapodawać mam tylko nadzieję że wyciągnąłeś lekcje z tego pycha i cwaniactwo nie zawsze na dobre wychodzi kolegom poleć link https://www.bankier.pl/forum/temat_re-dotyczy-akcji,27093539.html
Dzień dobry i do widzenia. Dziękuję za "drugą opinię" min. Sędzi (ten nick łatwo było mi zapamiętać ;-)) . Jestem szalonym ryzykantem , ale nie głupcem. To co oficjalnie reprezentuje spółka, jest dla mnie nie do zaakceptowania, dlatego "wylogowałem się". Łączę pozdrowienia. Amator