nie mam akcji macro i nie jestem super znawca gieldy... ale spolka mnie ciekawi juz od jakiegos czasu :) moge spytac jaki byl przelicznik pp do akcji? ( np jakbym mial 100 akcji to ile bym dostal pp:) ) z gory dzieki za odpowiedz
a jesli chodzi o moje przemyslenia o spolce to... ot klamczuszki i kombinatory ale kto wie moze im cos wkoncu wyjdzie a wtedy tlum oszaleje ( przynajmniej na czas jakis)
Czytać raportów nie potraficie a bierzecie sie za ruletkę na wydmuszkach z new conect tylko dla tego że w jednym dni pokazało wam sie plus 18 %. Nie pytajcie o nic bo i tak 9 niczym pojecia nie macie- wnioskuje z samych zadawanych pytań. Bierzcie jutro smiecia na starcie tylko później nie płaczcie tak jak wiekszość ubranych od 1.50 złoty w dół.
Hejm misiaczki... prosze was nie zarzucajcie mnie takimi "czytac raportow nie umiecie" ... gdybym umial znalesc ta informacje to bym was o pomoc nie prosil :P pomoze ktos?
to ja jeszcze raz pytanie :)
jesli w poprzedni piatek mialbym dajmy 100 akcji to ile w pon dostalbym praw poboru? prosze o prosta odpowiedz ... idealnie tylko liczba :P
Dnia 2017-10-13 o godz. 09:50 ~Teodor napisał(a): > Hejm misiaczki... prosze was nie zarzucajcie mnie takimi "czytac raportow nie umiecie" ... gdybym umial znalesc ta informacje to bym was o pomoc nie prosil :P pomoze ktos? > > to ja jeszcze raz pytanie :) > > jesli w poprzedni piatek mialbym dajmy 100 akcji to ile w pon dostalbym praw poboru? prosze o prosta odpowiedz ... idealnie tylko liczba :P
Hej... dzieki wielkie za wyczerpujaca odpowiedz ... super... super widze ze tez niektorzy maja do mnie pytanie... wiec na poziomie "przedszkolaka" odpowiem
- nie nie pracuje w przedszkolu - nie potrafie znalesc takiej informacji
Super tylu ludzi .... napierniczacie ze pp sa juz na koncie... a nikt nie potrafi odpowiedziec na puytanie... kurcze ludzie ja was tylko o prosze ... wierze ze w pon jeszcze ich nie ma....
Dnia 2017-10-13 o godz. 10:19 ~Teodor napisał(a): > Hej... dzieki wielkie za wyczerpujaca odpowiedz ... super... super > widze ze tez niektorzy maja do mnie pytanie... wiec na poziomie "przedszkolaka" odpowiem > > - nie nie pracuje w przedszkolu > - nie potrafie znalesc takiej informacji > > Super tylu ludzi .... napierniczacie ze pp sa juz na koncie... a nikt nie potrafi odpowiedziec na puytanie... kurcze ludzie ja was tylko o prosze ... wierze ze w pon jeszcze ich nie ma.... > > Da rade mi ktos odpowiedziec?
Dnia 2017-10-13 o godz. 11:37 ~tt napisał(a): > Korekta raportu nr 27/2017 z dnia 29 września 2017 roku ws. podjętych uchwał na Nadzwyczajnym Walnym Zgromadzeniu Macro Games S.A. > > Uchwała nr 3 > Paragraf 1 pkt. 7 > > polecam czytanie ze zrozumieniem
a czy aby prawdę tam napisali? ile już podali "prawdziwych i raportowanych! informacji" np o terminach ? o sprzedaży ilości akcji przez wkm ? ..........
Dnia 2017-10-13 o godz. 12:21 ~ron napisał(a): > No cóż ubrani pośpieszyliście się Przy emisji po 0,10 jestem pewny iż dokonam zakupu po 0,09. patrz M.trade
kolego nawet chyba nie wiesz dlaczego masz rację, ale masz... wkm zasypie niżej niż 10gr i nie zrobią tego ze stratą! pytanie po ile już planują kolejną emisję 5gr?.....