chyba zartujesz , tą farse nazywasz normalnym handlem jak stało moje zlecenie to nikt nie cheił sypnąc , nademna postawił ten co sam sobie sypie i odrazu mu sprzedali niby , ty tego nie widzisz? ja widze bo postawiłem zlecenie to nie chcieli dac a potem nagle jemy w momencie sypią
a to zwracam honor ;) dziś akurat na arkusz Alei nie patrze tylko na kurs i obroty ;) muszę pewnej spółki się pozbyć i rozmyślam czy to dziś czy jeszcze czekać ;)
Jak jest z tym całym sypaniem i zbieraniem. Stałem na 1.28 i 1.24 i jak sypnął to poszło aż do 1.19. możliwe że to ktoś inny. Jak podstawiasz koszyk na 1.24 to od razu zbieracz ustawia na 1.25 przede mnie. lepiej mu ściągać z prawej bo na lewo to trzeba mieć szczęście.
Na dniach pewnie pobuja. Zeby nie bylo ze naganiam to napisze ze pewnie w dwie strony beda mocne ruchy. Zyski wyniki i jeszcze raz to samo. Jesli beda to nie bedzie sie dalo zachamowac urealnienia wyceny gieldowej. Na chwile moze ktos bedzie blokowal ale nikt madry nie bedzie sypal w dol bo wie ze akcje duzo wiecej warte niz obecnie i nie ma sensu ich tracic bezsensownie. A coraz wiecej osob bedzie podstawialo z lewej widzac wyniki i jeszcze raz wyniki ktore sa rewelacyjne. Wiec chcac nie chcac kurs popychac beda w gore a nie w dol. Trza byc realista. Milego weekendu. Pzdr