myślę, że niewielu nowych już się daje złapać na te haczyki. ci co zostali z akcjami - no cóż - co im zostało, jak nie zaklinanie rzeczywistości i wiara w cud...
Zastanawiam się skąd u Ciebie taka pewność, że spolka nie ma przed sobą żadnych perspektyw? Skad wiesz co sie jeszcze wydarzy. Zawarcie jednego lub dwoch wiekszych kontraktow moze zmienic gre o 180 stopni. Spolka jest w fazie restrukturyzacji. Ma problemy to widac, ale nie sklada broni. Ja rozumiem ze nie brak tu naiwniakow wierzacych ze zaraz z 1 zl odbije na 10 zl. Ale z drugiejbstrony takie biadolenie ze prezes to zlodziej a spolka zaraz upadnie to jakies nieporozumienie. Nie przeginaj kolego w druga strone. Nawet jesli znasz troche kulisy spolki, to nie siedzisz w zarzadzie wiec jednak niewiele wiesz....
Ja juz tyle stracilem ze przy obecnej wartosci skok50% plus minus nawet mnie nie rusza bo to tylko malutki ulamek mojej straty....
O sprzedazy nieruchomosci pisza od grudnia zeszlego roku, list intencyjny na kontrakt wygasl... sam nie wiem na co jeszcze licze. Faktycznie chyba na jakis cud choc wiem ze g. cudotworca nie jest. A wrecz zmienilem fundamentalnie o nim zdanie...
Oczywiscie, bo przeciez te emisje na kilka baniek to nie maja zadnego znaczenia. Cala ta restrukturyzacja bilansu i struktury wlascicielskiej dzieje sie po to aby wyleszczyc forumowiczow bankiera. Ale cale szczescie ze tu czuwasz nad nami i ostrzegasz. Szkoda tylko ze w momencie gdy jest dolek lokalny na kursie po kilku miesiacach spadkow. Brak slow...
Lokalny dolek.... idz do zakladow bukmacherskich i obstaw na druzyne w polowie tabeli ktora przegrala 4 mecze pod rzad tez bedziesz mial lokalny dolek z tym samym prawdopodobienstwem.... tutaj nie ma zarobionych
Strony ustaliły, iż postanowienia listu intencyjnego obowiązywać będą do dnia 30 września 2017 r. co oznacza, że o ile we wskazanym terminie nie dojdzie do zamknięcia transakcji strony przestają być związane warunkami określonymi listem intencyjnym, a każda ze stron może odstąpić od dalszych negocjacji bez podawania przyczyny nie będąc zobowiązaną do wykonania jakichkolwiek świadczeń lub czynności objętych listem intencyjnym oraz nie będąc uprawnioną do żądania zwrotu jakichkolwiek kosztów związanych z czynnościami wskazanymi w liście intencyjnym
Ile straciłeś,że koczujesz na tej spółce bezustannie,na kim chcesz się zemścić,bo nie wierzę abyś się troszczył o dobro innych, zagubionych,za bardzo masz wredne wypowiedzi.chyba że jesteś naganiaczem trollem.
Ech... pewnie... lepoej kupowac jak jest drogo... powodzenia... spojrz na kapitalozacje tej spolki i zestaw to z poziomem przychodow i ebitda. I przemysl to sobie na spokojnie. Jedynym ryzykiem istotnym na teraz jest plynnosc. A z tym spolka probuje sobie radzic, jesli nie zauwazyles.
Nie interesuja mnie inni. Z reszta ten dialog jest bezprzedmiotowy. Wytlumacz mi prosze tylko bo tego nie rozumiem, skoro kesyes przekonany ze te akcje to shit i beda dalej leciec, czemu ich nie sprzedasz? Zrob to, zanim spadnie na 50 gr. Na co czekasz?
Dlatego ze jak masz srednia 5 zl i straciles prawie banke to nagle 50 tysi uratowane to jest nie warte zachodu. Chcialbym zeby inni nie popelniali moich bledow
Pokrętna dość jest ta Twoja logika. "Mam akcje, co prawda stracilem ale chcialbym odrobic stratę, jednak mimo to wypisuję z zaangażowaniem na forum, jakie to straszne bagno z tej spółki i jej zarządu". Dość trudno to zrozumieć. Ale na szczęście nie muszę. A tak na marginesie, dziś tj. 13.10.2017 r. będzie + kilkanaście %. Do zobaczenia po sesji
Zalozona. Ale widze ze Ty musiales poczekac az do 15.30 zeby napisac tego posta :))) nie martw sie o mnie. Troszke uplynnilem po 1,02 i odebralem po 0,93. I dalej mam tyle co poprzednio akcji. Solidnie zapakowany swoje poczekam. Nie rusza mnie nic a nic to co sie dzieje. A nawet mi sie podoba. Ale widze ze Ty juz masz grubo .