Ale zobaczcie chcieli obwalic bo nie sądzę żeby teraz przed wynikami ktoś wychodził. I papier ma jednak moc. Wcześniej to by panikę zrobili a teraz pozbył się tylko cennych akcji. Ja jeszcze czekam. Parnascie kilo a może więcej dobiore
Ktoś wyciągnął kurs 8 akcjami, nie ma się z czego cieszyć :( Dzisiaj chyba z 80% obrotu przemieliło się na -10%, tylko co jakiś czas ktoś próbował wyciągać małymi zakupami. Żeby nie było - jestem na Alejce od ponad roku (pierwsze zakupy po 54 gr, obecnie średnia w portfelu po 73 gr), więc nie naganiam na spadki. Staram się po prostu myśleć racjonalnie, po prostu jakoś nie mam zaufania do zarządu i właścicieli, poza tym nigdy przed Aleją nie inwestowałem na NC i dlatego nie wiem, co mnie tu może spotkać..
Dobra dobra. To w takim razie wychodz skoro Ci tu źle. Nikt Cię nie trzyma. żadnemu zarządowi nie należy do końca wierzyć. Mnie interesuje tylko wynik.
No nie bedzie tak wiecznie. Wyniki kwartalne beda caly czas coraz lepsze a kurs w dol? Mozna tak sie pobawic jakis czas ale przyjdzie moment ze ktos powie sprawdzam i sie zacznie to co ma byc. Jesli wyniki beda coraz lepsze to ja nie widze osobiscie przeslanek zeby kurs alei mial spadac. Rekord za rekordem i to jeszcze nie koniec a ktos mi tu pisze ze akcje zle? Niech zaczna jeszcze z przetargami publicznymi i zachodem. To ja bede spokojny o kurs. Najwazniejsze zyski. Pozdro