• Mark55-Usta milczą....dusza śpiewa... Autor: ~Jan [*]
    Przestrzegaj wszystkie reguły kolego!!!!
  • Re: Mark55-Usta milczą....dusza śpiewa... Autor: ~Kowalski [*]
    Mark55 widzisz jaką falę hejtu rozlałeś?????
  • Re: Mark55-Usta milczą....dusza śpiewa... Autor: ~Mark55 [*]
    Nie rozumiem skąd w niektórych tyle nienawiści i zawiści. Ja bardzo dużo straciłem w inwestycje w spółki prowadzone przez oszustów, takie jak Indata, Momo, M-trans i wszystkich uczciwie przestrzegam przed inwestycjami w nie. Uważam, że zarząd Termo2Power gra uczciwie i stąd moja inwestycja w Termo, do której zachęcam również innych, aby i oni mogli skorzystać na wzroscie kursu. Oszustów zaś tępię.
    Pozdrawiam
  • Re: Mark55-Usta milczą....dusza śpiewa... Autor: ~Jan [*]
    Dnia 2017-10-12 o godz. 13:34 ~Mark55 napisał(a):
    > Nie rozumiem skąd w niektórych tyle nienawiści i zawiści. Ja bardzo dużo straciłem w inwestycje w spółki prowadzone przez oszustów, takie jak Indata, Momo, M-trans i wszystkich uczciwie przestrzegam przed inwestycjami w nie. Uważam, że zarząd Termo2Power gra uczciwie i stąd moja inwestycja w Termo, do której zachęcam również innych, aby i oni mogli skorzystać na wzroscie kursu. Oszustów zaś tępię.
    > Pozdrawiam

Wszystko się zgadza ale przestrzegaj reguł a wszystko będzie ok....Nie potrzebujemy teraz hejtu i kłótni na Forum a odnośnie konwersji temat zamknięty kto zaufał Prezesowi mógł złożyć akces...Więc teraz nie płakać że pewne sprawy niektórych nie dotyczą..A maile dostają tylko osoby biorące udział w konwersji....
[x]
COREY 3,33% 0,22 2026-05-04 16:12:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.