Ma jednak szansę wybić się górą z poziomu oporu 121-123 zł Jeśli tak się stanie w cenach zamknięcia będzie to oznaczało odwrócenie tendencji na wzrostową. Poziomy docelowe 128 i 135 zł. Jeśli pokona te poziomy to następny 165 zł Ale tak się może stać jeśli KGHM pokona 123 zł a jeśli nie to mój scenariusz spadkowy odżyje,
Dnia 2017-10-12 o godz. 07:10 ~Adam napisał(a): > Kriss ma lepsze i gorsze dni,to zależy od skuteczności jego terapii,leków które bierze,pogody,ilości zabawek które mu tata kupi,wielu wielu czynników.
...... i jeszcze zależy od tego czy kochanka mu da. Ale wszystkie analizy krisowe to typu jak nie wzrośnie to spadnie. Zero oceny makro i mikrootoczenia. Dlatego jego pierduanalizy są tak zawodne.
No dobrze... Krisa już obrobiliście. W tej chwili KGHM jest po 123,90. Miedź rośnie również. Ale czy wydarzenia w hiszpanii nie uruchomia tutaj ruchów spekulacyjnych? W przeszłości to na naszej bananowej było normą... Dlatego myślę, że wielu sie wacha z podejmowaniem decyzji kupna bądź sprzedaży. pozdrawiam
Dnia 2017-10-12 o godz. 12:24 ~feniks2000 napisał(a): > No dobrze... Krisa już obrobiliście. W tej chwili KGHM jest po 123,90. Miedź rośnie również. Ale czy wydarzenia w hiszpanii nie uruchomia tutaj ruchów spekulacyjnych? W przeszłości to na naszej bananowej było normą... Dlatego myślę, że wielu sie wacha z podejmowaniem decyzji kupna bądź sprzedaży. > pozdrawiam
To że się unia rozpada to wiemy już od dawna. Mieliśmy już przyklad brexitu kiedy po nagłym spadku przyszło równie nagłe odbicie. Potem kriss5433 straszył nas Trumpem ale ja byłem pewny, że Trump jako biznesmen nie strzeli sobie w stopę swojego biznesu. I to ja wtedy miałem rację. Dlatego sama Katalonia nie ma wpływu na nas. Dopiero faktyczny rozpad Unii Europejskiej np. Spowodu wyprowadzenia Francji z UE przez Le Pę po wygranych następnych wyborach może wstrząsnąć rynkami. Dlatego jeżeli ten cały parlament w Brukseli się nie opamięta to taki scenariusz rozpadu się zrealizuje.