Dzisiejsze info jest najważniejszym infem w tym roku. Ja myśle że prezes stawia wszystko na jedną karte i poświeca kase swojej rodziny bo widzi działające urządzenie i wie że pokaz się uda. Możliwe że to urządzenie jest już złożone i po włoskich testach i tylko końcowe opłaty trzeba pokryć. Inaczej by rzucił nam akcje w rynek a tak mu żal więc sie pozamieniali z żoną. Taka informacja jak dzisiaj mowi wprost ze na 99% ten kontrakt ostatecznie podpiszą. Przeciez on jest w kontakcie z tymi klientami, to co myslicie ze nie wie że kupią wszystko ? Na bank wie. Jak by nie wiedział to by nie posłał tam już chyba z 300 kilo swoich pieniędzy. W błoto by to wrzucił ? Ja wątpie. Teraz mu wierze. Kontrakt będzie podpisany w tym miesiącu na 99,9 % inaczej prezes z całą rodziną popłyneli by na grubą gotówke. To mi otworzyło oczy na tą sprawe. Jutro wiem co zrobie jak będzie jeszcze dobra cena.
Pieniadze po sprzedaży akcji sa dostępne po dwóch sesjach. Jeżeli prezes przeznaczy te pieniądze na kolejną pomoc spółce , montaż urządzenia do pokazu we włoszech , to w przyszłym tygodniu powinien być kolejny komunikat. a to już będzie znaczyło że jest blisko podpisania umowy, to może rozpocząć ostatecznę pompe na szczyty