Aśka mój synek pyta co dostanie na mikołaja? Ty jako pracownica Mgames musisz wiedzieć jakie mają dla nas niespodzianki na grudzień? Pytam się co z Phantomsix.W grudniu powinna być gotowa a tu echo!!!
userzy którzy coś konkretnego i wartościowego pisali są zbanowani!! moje posty też teraz być może i mnie zbanują widzieliście ich posty od południa? zdemaskowanie koraliny przewału pogrąża i kompromituje macro games na całej linii ludzie to jest prokurator jak nic!!
Dnia 2017-10-11 o godz. 22:15 ~hack napisał(a): > userzy którzy coś konkretnego i wartościowego pisali są zbanowani!! moje posty też teraz być może i mnie zbanują > widzieliście ich posty od południa? > zdemaskowanie koraliny przewału pogrąża i kompromituje macro games na całej linii > ludzie to jest prokurator jak nic!!
Prawa poboru dostajesz za free nic nie musisz wykupowac za to mozesz zapisac sie na nowa emisje akcji lub sprzedac w odpowiednim czase te prawa poboru- wybor nalezy do ciebie
Dnia 2017-10-11 o godz. 22:26 ~janusz napisał(a): > Prawa poboru dostajesz za free nic nie musisz wykupowac za to mozesz zapisac sie na nowa emisje akcji lub sprzedac w odpowiednim czase te prawa poboru- wybor nalezy do ciebie
Dnia 2017-10-11 o godz. 22:46 ~grażyna napisał(a): > Dnia 2017-10-11 o godz. 22:26 ~janusz napisał(a): > > Prawa poboru dostajesz za free nic nie musisz wykupowac za to mozesz zapisac sie na nowa emisje akcji lub sprzedac w odpowiednim czase te prawa poboru- wybor nalezy do ciebie > > ile tych praw za free mogę dostać
dla ciebie grażyna tylko 1 pp. Za mało agitujesz tutaj. Jak się postarasz do końca miesiąca to dam ci jeszcze 2pp. No to do roboty.
Dnia 2017-10-12 o godz. 05:21 ~Joanna napisał(a): > Boże ile jadu jest w tych gamoniach co się nie zalapali na PP to taka polska specjalność taki polski kaczgród
spać nie możesz coś cie gnębi?.....buhahaha zobaczymy ile gamoni zostanie z pp których nikt nawet po 1gr od nich nie odbierze