• Komunikat Autor: ~Ola [145.239.80.*]
    Drodzy Państwo mamy nowy komunikat link nie wiem, czy ciekawe ale dobrze, że jest :)
  • Re: Komunikat Autor: ~asdf [*]
    16 000 tys sprzedal czwartego...
  • Re: Komunikat Autor: ~Yo [*]
    Ciekawe ile sprzedali 5 i 6...?

• Re: Komunikat Autor: ~cube [*]
    Dnia 2017-10-11 o godz. 17:07 ~Yo napisał(a):
    > Ciekawe ile sprzedali 5 i 6...?
    >

tego nie wiadomo, ale mają jeszcze 1,1 mln akcji do wysypania ;(
    duuużo...
    no i pytanie: dlaczego sypią?
    pewnie dlatego, że "chcą taniej odkupić "
    ;)

• Re: Komunikat Autor: ~Fff [*]
    Dzis troche komunikatow poszlo, kurs nie leci. Wyglada na to ze podaz sie skonczyla. Co mieli wysypac to wysypali.
  • Re: Komunikat Autor: ~cube [127.0.0.*]
    Dnia 2017-10-11 o godz. 20:52 ~Fff napisał(a):
    > Dzis troche komunikatow poszlo, kurs nie leci. Wyglada na to ze podaz sie skonczyla. Co mieli wysypac to wysypali.

a na podstawie którego z tych komunikatów twierdzisz , że wysypali?
    one mówią o niewielkich pakietach i to - tak jak leda- w lipcu!
    do sypania są jeszcze miliony...
    a czy będą sypać stale - pewnie nie -
    przewidywany schemat: przerwa w sypaniu - wiara w uchwycenia dołka przez kupujących - odbicie - dalszy ciąg sypania.
    2 pytania retoryczne:
    jak sprzedają po tych cenach - to wierzą , że wzrośnie?
    czemu akurat teraz - po2,5 miesiącach - uznali za stosowne poinformować o dokonanej sprzedaży?
  • Re: Komunikat Autor: ~ziutek [127.0.0.*]
    Dnia 2017-10-12 o godz. 09:50 ~cube napisał(a):
    >
    > czemu akurat teraz - po2,5 miesiącach - uznali za stosowne poinformować o dokonanej sprzedaży?

Może zdecydowali więcej nie sprzedawać, więc poiformowali
  • Re: Komunikat Autor: ~baca [*]
    Ciekawe skąd mają te niby mln akcji do sypania w/g was ?? , Ci co brali ostatnio po 4 zeta będą sypać po 1 zł. , no zrobiliby świetny interes. No ale mogę mylić. !!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Komunikat Autor: ~XXL [*]
    Baca: a Ty masz akcje CUBE ?
    Jeśli tak, to jaką masz średnią cenę kupna ?
    Pamiętam Cię z ub. roku z wątków poświęconych CFI, a był tam piękny rajd :-)
  • Re: Komunikat Autor: ~baca [*]
    Mam trochę papierków ze średnią ok 1,45 zł ale nie wiem czy nie wywalić , bo tutaj kiszenie się zapowiada , mam też MBF ale tam też kiszonka chociaż myślę,że tam za 3-4 m-ce będzie jazda, głównie nastawiam się na Bit Ev, tam może być jazda jak na CFI , trzeba obserwować !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Komunikat Autor: ~blip [*]
    A ja powiem krótko. to bankrut. Współczuje ubranym po 1,8 ale to były oststnie podrygi zwiędłej ostrygi
    Nie, nie - nie jestem naganiaczem, nie chcę tego taniej odkupić, nawet po 0,3
    Ta firma od samego początku to dno i wodorosty. Nieudacznicy i drukarze. To tyle w temacie. Podziwiam odważnych łapiących to coś do portfela i pozdrawiam.

[x]
CUBEITG 0,33% 0,20 2019-05-06 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.