Dnia 2017-10-11 o godz. 20:52 ~Fff napisał(a): > Dzis troche komunikatow poszlo, kurs nie leci. Wyglada na to ze podaz sie skonczyla. Co mieli wysypac to wysypali.
a na podstawie którego z tych komunikatów twierdzisz , że wysypali? one mówią o niewielkich pakietach i to - tak jak leda- w lipcu! do sypania są jeszcze miliony... a czy będą sypać stale - pewnie nie - przewidywany schemat: przerwa w sypaniu - wiara w uchwycenia dołka przez kupujących - odbicie - dalszy ciąg sypania. 2 pytania retoryczne: jak sprzedają po tych cenach - to wierzą , że wzrośnie? czemu akurat teraz - po2,5 miesiącach - uznali za stosowne poinformować o dokonanej sprzedaży?
Ciekawe skąd mają te niby mln akcji do sypania w/g was ?? , Ci co brali ostatnio po 4 zeta będą sypać po 1 zł. , no zrobiliby świetny interes. No ale mogę mylić. !!!!!!!!!!!!!!
Mam trochę papierków ze średnią ok 1,45 zł ale nie wiem czy nie wywalić , bo tutaj kiszenie się zapowiada , mam też MBF ale tam też kiszonka chociaż myślę,że tam za 3-4 m-ce będzie jazda, głównie nastawiam się na Bit Ev, tam może być jazda jak na CFI , trzeba obserwować !!!!!!!!!!!!!!!!!!
A ja powiem krótko. to bankrut. Współczuje ubranym po 1,8 ale to były oststnie podrygi zwiędłej ostrygi Nie, nie - nie jestem naganiaczem, nie chcę tego taniej odkupić, nawet po 0,3 Ta firma od samego początku to dno i wodorosty. Nieudacznicy i drukarze. To tyle w temacie. Podziwiam odważnych łapiących to coś do portfela i pozdrawiam.