Dnia 2017-10-11 o godz. 11:57 ~pikolo napisał(a): > Pięć razy się uda a szostym razem można wszystko umoczyc lub zostać na peronie bo pociąg odjedzie w sina dał np 15 pierwszy postoj
A co z tego, że się zostanie na peronie. Liczy się CZYSTY i realny zysk. Ważne by drożej sprzedać niż się kupiło. Można też raz kupić czekać WIECZNIE (ta jak to robi finans), ale po kiego wiecznie patrzeć w ten ekran i codziennie pisać po kilkadziesiąt postów??? To już nie jest normalne. Sorry zapomniałem, że finans kupił drugi raz gdy uśrednił po 6 zl bo wtedy tu był najbardziej aktywny.
Dnia 2017-10-11 o godz. 12:12 steadfast napisał(a): > Dnia 2017-10-11 o godz. 11:57 ~pikolo napisał(a): > > Pięć razy się uda a szostym razem można wszystko umoczyc lub zostać na peronie bo pociąg odjedzie w sina dał np 15 pierwszy postoj > > A co z tego, że się zostanie na peronie. Liczy się CZYSTY i realny zysk. > Ważne by drożej sprzedać niż się kupiło. > Można też raz kupić czekać WIECZNIE (ta jak to robi finans), ale po kiego wiecznie patrzeć w ten ekran i codziennie pisać po kilkadziesiąt postów??? To już nie jest normalne. > Sorry zapomniałem, że finans kupił drugi raz gdy uśrednił po 6 zl bo wtedy tu był najbardziej aktywny.
kto pisze kilkadziesiąt postów dziennie ???? bajkopisarzu ...naganiający na 2,50...piszesz raczej o sobie ..przez ostatnie dni nie było mnie na forum ..dzieciaku
Dnia 2017-10-11 o godz. 12:23 ~hehacz napisał(a): > W końcu dotarło :-) >
Lepiej późno niż wcale : ). Można też raz kupić czekać WIECZNIE (ta jak to robi finans), ale po kiego wiecznie patrzeć w ten ekran i codziennie pisać po kilkadziesiąt postów??? A czasem TYLKO kilka : ) Sorry zapomniałem, że finans kupił drugi raz gdy uśrednił po 6 zl bo wtedy tu był najbardziej aktywny. finans zdejmij klapki z oczu. Mało ci tu dodrukowali? To czekaj na jeszcze.
Dnia 2017-10-12 o godz. 14:32 ~finans napisał(a): > wszystko wg planu się dzieje....
cieszy się gdy rośnie i cieszy ... gdy spada - hahahahaha taaaa spada bo wyleszczają tłumacz sobie - hahahaha ciekawe czy po 2,50 dalej bedziesz tak się
Fajans, obserwuję twoje posty już od jakiegoś czasu. Mam pewne domysły co do twojej osoby :) Jeśli twoje zaprzyjaźnione wiewiórki szepczą co po cichu się mówi, to zapewne wiesz, że od zapowiedzi do realizacji bardzo daleka droga. Czas działa nie niekorzyść, a moce produkcyjne są.... no tego, tamtego. Spółka "na gwałt" potrzebuje t e g o infa, bo z forsą... no tego tamtego.
Dnia 2017-10-13 o godz. 14:15 ~finans napisał(a): > dobrze szepczą ....ha będzie zabawa
No i jest zabawa. Podali info i nakarmili ławicę leszczy. Pol- Mot sprzedaje na rynku swoje akcje. Akcje które kupili po2,50. ŚMIECH!!!! No, ale ja Cię znam Ty zaraz wytłumaczysz, że to super. Z emisji też się cieszyłeś.
Znacznie poniżej 5 zł to Pol_Mot oddał. Poczytaj sobie te transakcje. Nadal czekasz na te WSZYSTKIE akcje? A może nareszcie zrozumiałeś co tu się wyrabia? Ale jak Cię zam dalej będziesz chwal i zachęcał na WIECZNE zakupy.