będzie lepiej jak prezes puści złotego pierda- to będzie info , które da wzrosty do 1,0 PLN Tu nic nie bedzie, nic nie produkują nic nie sprzedają nie mają przychodów to zwykła lipa.
Dnia 2017-10-11 o godz. 10:21 ~idzi napisał(a): > Tu nic nie bedzie, nic nie produkują nic nie sprzedają nie mają przychodów to zwykła lipa. O przepraszam, ale produkują...tyle, że akcje :P I w tym są potentatem na skalę światową...:P
Dnia 2017-10-11 o godz. 10:21 ~idzi napisał(a): > będzie lepiej jak prezes puści złotego pierda- to będzie info , które da wzrosty do 1,0 PLN > Tu nic nie bedzie, nic nie produkują nic nie sprzedają nie mają przychodów to zwykła lipa.
czy to może ta sama LIPA (albo bardzo podobna ), o której mówił świadek Michał Tusk przesłuchiwany ws. afery AMBER GOLD ? a może to jeszcze lepsza LIPA, ....
Myślę ,że można sobie wyrobić zdanie czytając ostatni raport .Niestety kupiłem tą perłę po obejrzeniu na miejscu prawie ukończonej fabryki w Lubsku. Mija rok i nic . W raporcie jest coś o kontrakcie z rozliczeniem na przyszły rok .Sic! 24000 sztuk Sic! w tym tempie to pierwsze zyski z produkcji pojawią się za 20-30 lat. Przypomnę ,że obiecywali osiągnięcie mocy produkcyjnych na 50% w połowie 2016. Mamy już końcówkę 2017. Ciekawi mnie jak rozliczą finansowanie z UE ? Tu są same niewiadome, i mało konkretów.
Dnia 2017-10-11 o godz. 12:15 ~idzi napisał(a): > (...) Ciekawi mnie jak rozliczą finansowanie z UE ? Tu są same niewiadome, i mało konkretów.
o to tzn. rozliczenie z eurokołchozem bałbym się najmniej, tam ze ślimaka mogą w prosty sposób zrobić ssaka, czy ptaka to dadzą sobie z tak małym psikiem radę
bardziej mnie martwią te niewiadome i mało konkretów ,.... standard N C