Zostales na krezusie..? Ja przycialem prawie 20 procent..narazie stoje z boku..zobacze jutro..ale dzisiaj wolalem zrealizowac zysk...jak zostales zycze powodzenia..pozdr
Wywaliłem wszystko po 1,19-1,20 zł z fajnym zyskiem i jutro wchodzę jak korekta się pogłębi a jak nie to nie , to taka moja zasada :)) Chociaż to wszystko zależy co zaobserwuję jutro i w sumie to trochę nie ogarniam ostatnio wszystkiego bo mam 12 spółek w posiadaniu.
Gdyby tomasz zrobil ruch na papierze nie musialby chodzic w swetrze i jezdzic starym, zdezelowanym autem..mysle sobie ze on tez jest tylko pionkiem w tej grze jak ola ktora wiecej czasu pewno spedza na feecboku niz pracujac..nie wyglada na rozgarnieta ...
To sie kupy wszystko nie trzyma ..przypomina mi sie debiut presenta..wytarczyloby zeby tomasz kartke formatu a4 nauczyl sie na pamiec a tak nawet buty ubrane na ten debiut pozstawialy wiele do zyczenia...debiut do obejrzenia na youtube..sami ocencie..niby grawery ida a goscia nie stac bylo na oplacenie lokum..gdzie byla wspomniana licytacja komornicza..mogl od konopki kase pozyczyc jak tak kiepsko...
Niewiele trzeba..a on nawet debiut na odwal zrobil..nawet do prezentacji sie nie przylozyl..ale tu nie jego kasa sie przewala ..to pewne..prawie 2 banki jednego dnia w lutym a to daje do myslenia..to tylko pionek w grze..nikt wiecej..bys zobaczyl ich lokal w gorzowie...smiechem to bys mnie zabil a przynajmniej bym go slyszal z kilometrow...no nic zobaczymy co tu wymysla z ta pozal sie....dziewczynka od feecboka..do jutra