dzisiaj przemieliło się milion akcji to 1/8 tego co jest w obrocie - to na pewno nie ulica To musi mieć jakiś cel DLACZEGO ZARZĄD MILCZY jak mozna dopuścić do takiej sytuacji !!!!!!!!!!!!!!! Jak to możliwe że w piątek jest po 1,5 a we wtorek poniżej 1 zł
Skoro to jest agonia i firma jest bankrutem to szanowny Pan prezes powinien przede wszystkim złozyć wniosek o upadłośc do sądu ( i na to sa paragrafy ) a nie wieszczyć wszem i wobec że najgorsze już minęło i planować emisje nowych po 2 zł i na dodatek przychodzić na NWZ bez rejestracji swoich akcji. Pan prezes prowadzi politykę dezinformacji i moim skromnym zdaniem wykorzystując wiedze jako posiada jako prezes zarzadu wprowadza w błąd opinię publiczną najprawdopodobniej robi to celowo aby osiągnąć zyski prywatnie ( na to chyba też sa paragrafy ) To w końcu jest spółka giełdowa z parkietu podstawowego. Może KNF powinien się tym zająć albo jeszcze ktoś dalej.
Notabe spółka do władz dobrała sobie osoby które mają duże doświadczenie w Likwidowaniu spółek dobrze prosperujących ( P. Ciesielski - teraz rada nadzorcza CUBE a wczesniej JTT ) . Czyżby szykowała się kolejna afera jak ta z przed lat !!!!!!!!!!!!!!!!!
1. Kurs po silnym spadku. Ok 2. Nagly i znaczny wzrost wolumenu. Ok 3. Ostatnia sesja krwawa przy najwiekszym wolumenie - OK. Na tym opieram. Dziekuje. Pozdrawiam
A gdzie ty widzisz jakies fundusze? Bo chha nie masz na mysli tego malego jedynego FIZ, ktorego udzial byl juz przemielony wolumenem kilka razy podczas paru ostatnich sesji. Bez jaj. "Fundusze wychodza" - ale pojechales...
Słuchajcie, przyglądam się ostatnio spółce i jej wątkom ale od razu zaznaczę, że tych akcji nie miałem, nie mam i w najbliższym czasie raczej miał nie będę - stąd pewno łatwiej mi oceniać sytuację. Wiadomo, że będzie tu jeszcze trzepało tak w górę jak i w dół z tym, że jak to zwykle w takich sytuacjach większość jednak straci bo w inwestycji $$$ trzeba chodnej głowy, a tu ostatnio grają tylko emocje.
I co z tego ze milion. Jak ktoś sprzedał i odkupil 4% niżej... leciało dalej, znów sprzedał i znów odkupil i tak zrobil co 5-ty z tego forum po 3kołka i masz milion akcji tam i z powrotem jednychi tych samych
Nie ma co się rozwodzic kto sprzedal. I tak sie nie dowiemy. Straty sa potezne, a ostatnie 3 sesje to wzrost dynamiki spadku. To oznacza tylko jedno: koniec jest bliski. PS. Tylko nie wiadomo czy koniec spadkow czy spolki...
a co niby nie ma fundów https://stooq.pl/q/h/?s=ctg fakt że poniżej 5% ale są lub były...akcje z powietrza się nie biorą ktoś sypie......ta spółka to potencjalny bankrucik wiec zalecam ostrożność
Oczywiscie zgadzam sie z Toba. Spolka jest w trudnej sytuacji finansowej. Ewidentnie ktos wychodzi z akcji. Ale to co mnie przyciaga do tej spolki to niski kurs bobsilnym spadku przy duzym obrocie. To zwiastuje odbicie spekulacyjne i to silne. A co do samej spolki, malo mnie interesuje co sie z nia stanie.
Do przemyslenia. Dobry komunikat oznacza spadki, zly oznacza wzrosty. W tej sytuacji najgorsze co moze sie zdarzyc to jakies bajki prezesa Girka o tym jak bedzie dobrze. Juz raz probowal i mamy to co mamy. Zreszta pewnie to nie jest zbieg okolicznosci ze spadlo po jego artykule prasowym.