Dobra, pogadaliśmy, pośmialiśmy się, a tymczasem kurs ubił dno i zaraz zacznie zawracać, kto nie ma akcji Termo ten przegeał życie. Paaździernik będzie gorący.
Teraz napływa tutaj dość duży kapitał na zakupy akcji, i codziennie będzie nowy napływ pieniędzy bo czas się kurczy. Sprzedaż akcji w takim otoczeniu to strzelanie sobie w stopę. Próbuję zrozumieć tą próbę uwalenia kursu i widzę tutaj sporą porażkę spekuły. Ale może się mylę, może ugrali na tym jednak dużo tanich akcji. No może... Mało doświadczeni gracze mogli podjąć złe decyzje.
Też się załapałem w ostatniej chwili. Przyznam szczerze nie rozumiem tego jak się kurs T2R zachowuje. Ze 1.04 spada na 0.88- kto to oddaje? Chętnie dokupie przy niższym kursie jak dostanę kieszonkowe
Czasami warto przeanalizować wykres. Spadek poniżej 090 był do przewidzenia, a kto zrobił sobie analizę, pewnie wie co będzie dalej. Kurs idzie nam książkowo i oby tak dalej :). Ja tym razem nie wykorzystałem ruchu powrotnego, kto wykorzystał to jest kilka groszy do przodu.