Dnia 2017-10-10 o godz. 15:09 ~GA napisał(a): > Bardzo dobrze. Nie martw się o innych.
Altruistów Ci tu cała masa :) brałem po 0.26 dobierałem po 0.40 i będę dobierał jeżeli utrzyma poziom 0.35 przez jakiś czas. Z jednej prostej przyczyny, jeszcze kilka dni i będziemy walczyli ponownie o 44gr.
Dnia 2017-10-10 o godz. 15:15 ~Dyrektor napisał(a): > Dnia 2017-10-10 o godz. 15:09 ~GA napisał(a): > > Bardzo dobrze. Nie martw się o innych. > > Altruistów Ci tu cała masa :) brałem po 0.26 dobierałem po 0.40 i będę dobierał jeżeli utrzyma poziom 0.35 przez jakiś czas. > Z jednej prostej przyczyny, jeszcze kilka dni i będziemy walczyli ponownie o 44gr.
My? No nie wiem jak Wy... ale my bardzo dobrze - mamy ciepłe szaliczki, rękawiczki i czapeczki, dostaliśmy też ciepłe futra prosto z północy i właśnie tam się wybieramy :) Machamy Wam zatem radośnie, golasom na peronie ;)
Ja kupowałem po 27gr i dobierałem troche po 33 , sądze ze 44 gr to kwestia czasu a do końca roku nawet 70 .
Zawsze mam rozkime co za dzieci zadaja idiotyczne pytania.."a jak się mają ubrani po X...Żeby kupili po 2 pln a teraz było 37 gr to bym jeszcze to pytanie zrozumiał , sądzę że piszą to osoby które sprzedaly akcję po 20 groszy a teraz mają ból d...że są Po 37