bez przesady
sytuacja eon jest zupełnie inna niż cube
nadpłynność i zyski co kwartał
oby tylko nic z szafy nie wypadło
branża jest w sporych terapatach
Masz rację Petruniu. Tu nie ma żadnych trupów. Wystarczy przeczytać sprawozdania finansowe i zobaczyć jak papierowe są zyski. Nie jest to wiedza tajemna, że spółka konsumuje i wydaje więcej niż zarabia. Ale do tej magicznej tabelkki, która nigdy nie kłamie, ludzie tacy jak Ty nie docierają i nie rozumieją, że jest to jedyna słuszna analiza faktycznego funkcjonowania firmy. Polecam obejrzeć, a najlepiej przeliczyć przepływy pieniężne i to Tyle. Gdyby było inaczej to byłoby tu sowicie, a tak była podbitka na 9
A i owszem. Raporty z 2016 r. Wystarczy sprawdzić, jak umie się je czytać. Ale żyj mitem. Jakoś nie masz zwolenników. Rynek rzadko się myli i zaczyna wyceniać firmę właściwie. A właściwie to nigdy bie był to firmą zainteresowany. Ciekawe dlaczego skoro to taka perła.
bredzisz coś Jh spółka rzeczywiście omijana, ale kondycję ma dobrą chyba że coś wypadnie, na razie nic nie wypadło, a z mojego rozeznania wynika że planują spokojny rozwój, nie taki jak chciał cube i padł, bo szybko i za chciwie
Gdybym chciał kupować prawie 50% taniej niż Ty, to nic nie stałoby mi na przeszkodzie. Niemniej uważam, że tu realna wycena to 2,5. Zobaczymy po wynikach.
Dnia 2017-10-31 o godz. 08:59 ~Jh napisał(a): > Gdybym chciał kupować prawie 50% taniej niż Ty, to nic nie stałoby mi na przeszkodzie. Niemniej uważam, że tu realna wycena to 2,5. Zobaczymy po wynikach.