Coś nie trafiasz Kriss z tym dużym spadkiem. Zresztą mi dzisiaj również nie udało się kupić elek na kghm wysawiłem kupno po 119,80 ale widzę że cena nie doszła. Szkoda że nie mogłem być przy komputerze bo pewnie bym podniósł do 120 i można było dzisiaj znowu zarobić 1,5 zł na kontrakcie.
Dziś LOP urósł o 400, szykuje sie duży ruch... pytanie w którą stronę ;-) Tutaj mały może wróżyć z fusów, podejście pod 122 regularne, od dołu coraz wyżej. Trójkąt zwyżkujący?
Ja traktuje kontrakty jedynie jako spekulacje ( lub zabezpieczenie pozycji na akcjach ) dlatego szkoda mi straconego dnia bo mogłem bez problemu zarobić 2 tyś. Zawsze jak nie mogę być przy kompie są dobre, wyraźne ruchy. Na razie widzę, że miedź mocno wystrzeliła ponad 6,7 tys usd. Nie sądzę żeby kghm spadł jak miedź będzie się utrzymywać powyżej 6,7.
Dlatego ja podtrzymuję, że pierw 125-130, potem może spadki. Póki co wszystko wskazuje, że nie zdołają niedzwiedzie utrzymać poniżej 122 i w końcu bedzie znowu mocna sesja.
Kriss weź już wstydu sobie oszczędź naprawde... zaklinasz rzeczywistość bo shortów naładowałeś i zwieracze puszczają... takie są Twoje nienapisane argumenty na te "mega spadki"...
Otworzyłem 10 długich średni po 121,65 a po niecałej godzinie zamknąłem średnio po 122,60 Zysk zainkasowałem i spróbuję wykonac jeszcze jedno kółko, ustawiam się z kupnem poniżej 122.
Zamknąłem tak jak planowałem wzięte dzisiaj drugi raz elki po średniej cenie 122,75 tak więc dzisiejszy "urobek" to 2 tyś. Teraz postoję z boku i poczekam. Poniżej 122 wejdę kolejny raz w L.
Miedź przekroczyła 6,8 tyś, nie wiem czy trwale czy będzie cofnięcie. ja zakładam, że trwale dlatego otworzyłem na otwarciu 10 kontraktów L na kghm po cenie 124,25 Zamierzam trzymać do 126 zł. Chyba, że będzie mocny ruch w górę wówczas ustawię stop profit i trzymam dłużej elki.