zysk z hurtu przeszacowany o 150 tys., detal zysk około 100 tys. Tak będzie. Twoje hura optymistyczne prognozy się nie sprawdzą!! Tak więc w najbardziej optymistycznej wersji będzie 900 tys. zł, chociaż jestem ostrożny i wolę przyjąć 750 tys. zł to i tak bardzo dobry wynika. Twoje 1,5 mln to będzie zysk za 3 kwartały 2017 r. I nie naganiaj już dalej!
już niedługo raport, bo przyśpieszą! zobaczysz 1,5mln zysku. Detal ma coraz więcej klientów hurt coraz lepsze przychody osiąga. 1,5mln w kwartale i ponad 3 mln na koniec roku
No dobra może trochę mnie poniosło, ale ponad 1 milion będzie !!!! Czy tego chcecie czy nie!!! ;) a co to za ciekawa wiadomośc usunięta, nie przeczytałem ;)
Dnia 2017-10-10 o godz. 11:40 ~xxx napisał(a): > od tej chwili będę robić print screen wpisów , które moder usuwa a nie powinien oraz tych ,które usuwa a nie powinien
oczywiście chodziło mi o usuwanie, których nie powinien oraz których nie usuwa a powinien
Myślę, że mogło chodzić o słowo udu-chowiony- ;) Niestety realia są takie, że do wszystkiego się mogą doczepić. Wszystko można podciągnąć pod pogłoski, nieprawdziwe informacje itd. Taka... tylko że wtedy bankier by umarł i ograniczają usuwanie do wulgaryzmów :) I nie zrobisz z tym nic, pójdzie mail/pismo i nie odpowiedzą albo zbyją.. bo mają do tego prawo żeby usuwać ;)
Dnia 2017-10-10 o godz. 11:52 ~dani napisał(a): > Myślę, że mogło chodzić o słowo udu-chowiony- ;) Niestety realia są takie, że do wszystkiego się mogą doczepić. Wszystko można podciągnąć pod pogłoski, nieprawdziwe informacje itd. Taka... tylko że wtedy bankier by umarł i ograniczają usuwanie do wulgaryzmów :) I nie zrobisz z tym nic, pójdzie mail/pismo i nie odpowiedzą albo zbyją.. bo mają do tego prawo żeby usuwać ;)
ja i tak tego nie zostawię.Będę robić screeny i przyjdzie czas ,że ktoś zrobi z tym porządek