Dnia 2017-10-09 o godz. 15:32 ~Olo napisał(a): > Celowo z 7 zl zanizyli na prawie 1 zl zeby pozbierac akcje. > > > > Nie widzicie tego? widzimy widzimy a TY zaraz zobaczysz kontynuacje zniżania :)
U asdfa nastąpiło pogorszenie - wypisuje posty pod moim nickiem. Chłopak już przestał odróżniać jawę od snu :( Tak jak mówiłem wcześniej - giełda nie jest dla każdego. Nie on pierwszy i nie ostatni przez nią oszalał.
W tej chwili zgadzam sie z Olo. Bylo ewidentnie celowe zanizanie. Jak ktos obserwowal notowania to wie. Prawdopodobnie w znacznej czesci wolumen jest falszywie zawyzony. Czesc transakcji bylo poumawianych. Na kupnoe poukrywane ilosci i nagle transakcja na 60k. Ciekawe skad sprzedajacy wiedzial ze tam jest ukryte 60k. Tak bylo co najmniej kilka razy. Zobaczycie ze bedzie odbicie.
ulica tego nie wyrzucała ... zamurowana strachem czeka na odbicie, co najwyżej kupowała ok 1 zł Może ktoś pożyczył akcje - zagrywka na zbicie kursu i odbiór 30% niżej ?
Takich akcji sie nie pozycza. To walor smieciowy (spekulacyjny). Natomiast nie jest zadna nowoscia ze sie ulice czysci w taki wlasnie sposob. To co zwraca uwage to duzy wolumen. I to akurat bardzo dobrze. Bo jak bedzie odbicie to bedzie solidne. Pytanie z jakiego poziomu. Przewaznie zostaje dolny cien. Ale po tej rzezni dzisiaj jestem sklonny uwierzyc ze odbije z tego poziomu. A loza szydercow moze sie smiac ze to bankrut. Na niejednym bankrucie zarobilem wiecej niz na super spolce.
Czesciowo na pewno byl to sztuczny obrot. Ale sporo pewnie udalo sie odebrac od spanikowanej ulicy. Jak to mowia nawet zdechly kon spadajacy z 10 pietra sie odbije. Jak dla mnie idealny uklad techniczny do odbicia.