Dnia 2017-10-09 o godz. 14:40 ~Joanna napisał(a): > Ja obstawiam 10gr
BUHAHAHA pojawiają się coraz lepsi specjaliści
pomyśl chociaż to trudne dla ciebie w sumie to może inaczej ile wynosił kurs na zamknięciu w piątek ile dzisiaj GPW ustaliła teoretyczny kurs i teraz działanie matematyczne które tu niektórych przerasta już obliczyłeś? może masz dzieci w zerówce z pewnością pomogą :)))
Nic dziwnego że WKM tyle czasu rozgrywało sobie ulicę jak chciało skora taka tu ciemnota.
Zamkniecie w piatej 17 groszy
TKO dzisiaj 14 groszy
17-14=3 grosze
TKO pp =3 grosze
Oczywiscie jesli będą w ogóle notowane.
Wiem że niektórzy i tak nie zrozumieją ale sorki prościej chyba tego nie da się przedstawić.
Dnia 2017-10-09 o godz. 15:31 ~Joanna napisał(a): > a ja przez cały tydzień czytałam jak tu po odcięci spadnie na 7gr a tu zielono Chyba was chłopcy z lekka zatkało co?
summa sumarum wychodzi że jest czerwono...ale niech będzie byś się pocieszał jest zielono ;)) natomiast biorąc pod uwagę poniższy link to już nawet masakrycznie czerwono .... Autor: ~Waszulubieniec [37.47.235.*] 2017-08-03 17:20 Opublikowano przy kursie: 0,30 zł , zmiana od tamtej pory: -46,67% https://www.bankier.pl/forum/temat_re-3-08-2017-mgames-dobra-sesja-konsolidacyjna,25367685.html
Dnia 2017-10-09 o godz. 14:49 ~makaron napisał(a): > Dnia 2017-10-09 o godz. 14:40 ~Joanna napisał(a): > > Ja obstawiam 10gr > > BUHAHAHA pojawiają się coraz lepsi specjaliści > > pomyśl chociaż to trudne dla ciebie w sumie to może inaczej ile wynosił kurs na zamknięciu w piątek ile dzisiaj GPW ustaliła teoretyczny kurs i teraz działanie matematyczne które tu niektórych przerasta > już obliczyłeś? może masz dzieci w zerówce z pewnością pomogą :))) >
moim zdaniem lotność umysłu pewnych osób tutaj jest wprost jest odwrotnie proporcjonalny do szybkości z jaką WKM od lutego żenił papier :))) czyli wychodzi tak ten któś chce kupić prawa poboru po 10 gr wykupić nowe akcje po 10 gr co daje jak się nie pomylę :)))) 20gr + opłaty .......teraz na godzinę 15.29 kurs na poziomie 16 groszy..... makaron wiesz co...... to musi mieć chyba jakieś drugie dno buhahaha
0zl. W mojej ocenie walne z dnia 27.09.17 jest nie ważne. Ale ty możesz sobie tu i 1000 postów nadać, wszak jesteś pracownikiem MGS. A dlaczego tak myślę? Dotychczas nie udzialałaś się wogóle, jak i kilka innych nicków, teraz trzeba ulicę ubrać w dodatkowe 75mln akcji więc nagonka jest wskazana.
To jeszcze trzeba dopisać czy chodzi o kurs na początku czy w ostatnim dniu notowań PP. Bo w ostatnim dniu to przewiduję 1 gr - jak to zwykle z PP bywa >>>>>>>
Dnia 2017-10-09 o godz. 16:19 ~Przypomnienie napisał(a): > 0zl. W mojej ocenie walne z dnia 27.09.17 jest nie ważne. Ale ty możesz sobie tu i 1000 postów nadać, wszak jesteś pracownikiem MGS. A dlaczego tak myślę? Dotychczas nie udzialałaś się wogóle, jak i kilka innych nicków, teraz trzeba ulicę ubrać w dodatkowe 75mln akcji więc nagonka jest wskazana.
Czy byłeś Kolego na walnym i został zaprotokołowany twój protest o nieważności?
Dnia 2017-10-13 o godz. 16:54 ~WlodekzGdyni napisał(a): > Dnia 2017-10-09 o godz. 16:19 ~Przypomnienie napisał(a): > > 0zl. W mojej ocenie walne z dnia 27.09.17 jest nie ważne. Ale ty możesz sobie tu i 1000 postów nadać, wszak jesteś pracownikiem MGS. A dlaczego tak myślę? Dotychczas nie udzialałaś się wogóle, jak i kilka innych nicków, teraz trzeba ulicę ubrać w dodatkowe 75mln akcji więc nagonka jest wskazana. > > Czy byłeś Kolego na walnym i został zaprotokołowany twój protest o nieważności?
napisał wyraźnie "W mojej ocenie walne z dnia 27.09.17" to jego subiektywna ocena i można z nią się zgadzać lub nie...ja się zgadzam a czy ważne czy nie ważne ocenia to właśnie KNF.....
Dnia 2017-10-13 o godz. 17:05 ~koralina napisał(a): > Dnia 2017-10-13 o godz. 16:54 ~WlodekzGdyni napisał(a): > > Dnia 2017-10-09 o godz. 16:19 ~Przypomnienie napisał(a): > > > 0zl. W mojej ocenie walne z dnia 27.09.17 jest nie ważne. Ale ty możesz sobie tu i 1000 postów nadać, wszak jesteś pracownikiem MGS. A dlaczego tak myślę? Dotychczas nie udzialałaś się wogóle, jak i kilka innych nicków, teraz trzeba ulicę ubrać w dodatkowe 75mln akcji więc nagonka jest wskazana. > > > > Czy byłeś Kolego na walnym i został zaprotokołowany twój protest o nieważności? > > napisał wyraźnie "W mojej ocenie walne z dnia 27.09.17" to jego subiektywna ocena i można z nią się zgadzać lub nie...ja się zgadzam a czy ważne czy nie ważne ocenia to właśnie KNF.....
W mojej ocenie ważność walnego można podważyć tylko składając protest do protokołu walnego zebrania. Jak ktoś może nie będąc na walnym podważać jego ważność? I skąd informacja że "ocenia to właśnie KNF" ? Na stronach KNF nic takiego nie ma... jeśli wiesz to na pewno to poproszę linka.