Dnia 2017-10-09 o godz. 09:53 ~Gregory napisał(a): > Dziś + 30% a jutro + 50% brać brać
gregory możesz mi wyjaśnić co cię tak ekscytuje bo ja mam małe doświadczenie KNF nie zajmie się sprawą może WKM rozliczył sie prawidłowo ze sprzedaży akcji może odwołali emisję 75 mln akcji czy też zmienili cenę emisyjną z 10 groszy na 35gr tak jak to jeszcze w kwietniu zapowiadali przy okazji emisji serii G ? nic z tych rzeczy? no to spotkamy się poniżej 10 gr przy kawie i porozmawiamy wtedy o tym co?
Dnia 2017-10-09 o godz. 10:15 ~zapytuję napisał(a): > karolina ty już jesteś spalona
karoliny nie było dzisiaj widać jakiś tydzień temu chyba był ktoś taki....i pamiętaj nie zapomnij spakować plastelinki bo znowu w kącie będziesz stał :))
Dnia 2017-10-09 o godz. 10:35 ~Życzliwy napisał(a): > Heh, Karolinka jest tak rozwinięta jak papier toaletowy ;p
mniemam, że po prostu jedynie literki ci sie w nicku poprzestawiały i ten wpis dotyczy mnie?.... nie oceniam siebie i nie wiem na ile "rozwinięta" ? w każdym razie na tyle by skreślić "parę" słów, danych i faktów by oczekiwać kolejnej odpowiedzi po tej:
"Dziękujemy za przesłanie informacji.
Uprzejmie informujemy, że przesłane wystąpienie traktowane jest jako sygnał o dostrzeżonych nieprawidłowościach i poddane zostanie weryfikacji pod kątem kompetencji Komisji Nadzoru Finansowego. Wszelkie sygnały dotyczące funkcjonowania rynku finansowego zamieszczane są w wewnętrznych rejestrach prowadzonych przez UKNF i służą do analizy oraz oceny poprawności działania podmiotów nadzorowanych.............................."
pomijam wzajemne złośliwostki , wracając do tematu ,spadało od 1,50 zł gdzieś musi byc dno , raporty są ok , więc kasa jest ,nabyłam po 0,18 zł ,czy dobrze ,zobacze ,ale kurs musi byc podciągniety ,do ilu ?