Kompletnie nie wiem jaka jest sytuacja ekonomiczna browaru, ale piwko mają super.Jeszcze 10 lat wstecz szczury pływały w kadziach ze słodem teraz to inny świat, skończyło sie wreszcie dziadostwo pod parasolem Agencji Rolnej z przypadkowymi dyrektorami browaru.
wyjdzie jak zaczna zarabiac wkoncu! jak narazie wciaz pod kreska sa kiedy to sie zmieni? czekam jak zaczna zarabiac i kupuje wasza perle a naraazie od lat stoje z boku i sie przygladam, kiedys byla dobra spolka ale na bardzo krotko zarabiala miliony zl pozniej sie cos popsulo i teraz miliony owszem ale traci czekam na odwrocenie trendu i laduje do wora wtedy kurs zacznie rosnac.
Ja sobie uśredniam jak mam zapas środków. To dobra branża, tylko spółka robi wszystko żeby to spaprać. Jak wtopię moja sprawa, ale będę trzymał i zobaczymy co da rade nowy prezes. W razie wy liczę że gdyby ktoś to przejmował to wykup bedzie po cenie odzwierciedlającej wartość sprzetu w borwarze i samej firmy, a wtedy spoko sprzedam z małym przynajmniej zyskiem. (śrdnią mam coś koło 0,60)