miałem nosa 6mln 4 mln i 2 mln dla siebie samych objęli. A przecież mieli być instytucjonalni. minusy - jawne złodziejstwo dla krewnych królika plusy - sami włozyli 13 mln czyli chyba wiedza ze bedzie warto
no to teraz bedzie ciekawie!!! stąd porozumienie inwestorów ze nie beda sprzedawac ale wykombinowali jak im nie wstyd tak przed rynkiem kto to od ich teraz kupi jak oni sobie tak drukują. jak bedzie po 10 to bedzie niebezpieczenstwo ze sobie drukna po 3 zeta żenada koledzy z Wroclawia!
Przewidziałeś ;-) Ale wykombinowali te instytucje ;-)
to tak jak w tej anegdocie - "no jak piszesz? jak piszesz?; a może i dobrze..." Myśleliśmy że oddali stery firmy za darmo. Okazało się że nic nie oddali. Jeśli maja jakiś plan to będzie dobrze.
jak to pisałem kilka dni temu to sam sie smiałem, ze spiskowa teoria dziejów. A jednak, to troche wszystko tłumaczy. jak mogli to dlaczego nie ? zrobili nas wszystkich w jajo, świństwo, prawie dostałem zawału jak pojawiło sie 2 złote no chyba, ze oni rynek maja w d...... i tak moze sie beda niedługo zabijali o te akcje
chyba jednak bedzie dobrze! w sumie to sa mądrzy i trzymaja skarby rodowe w swoich rekach. licze że sie zacznie ciekawie dziać w końcu
Rozegrali to zacnie, ciekawe co powiedzą wszystkim tym co nie mieli możliwości zakupu akcji, albo są w akcjonariacie wcześniej? Rozwodnienie po takim kursie to słaba rzecz, choć w przypadku funduszu mogą się odkuć operacyjnie...
Nie marudzić! Jest dobrze. Najbliższe miesiące będą bardzo ciekawe. Scenariusz jest już napisany W tej chwili ciekawi mnie tylko jedno- kto objął pozostałe akcje?
ta reszte czyli ca 3 mln moim zdaniem wziely fundusze , ktore opchnely LVC albo taar Heel ktory zarobil krocie na Wrocławiu. Na pewno nikt przypadkowy! chamstwo i tak wstyd i utrata zaufania do nich bezczelnośc i tyle
niezle przeciagneli leszczów. Sami rozdali sobie tanie akcje. Teraz podpombuja (przy niskim rozproszeniu to nie problem) kurs do 8pln. Sprzedadza trochę i znów sobie zrobią emisje po 2pln. I tak w kółko :)