• Flauta Autor: ~Kiki [79.140.194.*]
    Witam
    Kolejny tydzien minal pod znakiem...no wlasnie czego Flauty.
    Niestety brak zainteresowania ze strony rynku. W sumie to nie ma sie co dziwic bo spektakularnie to tu sie nic nie dzieje.
    Dla tych co pisza o trzymaniu na lata warto moze przypomniec ze gielda to nie skarbonka tylko ruleta.
    Jak nie idzie przy jednym stole to sie zabiera i idzie do drugiego. Gra sie z trendem .
    Szkoda ze Selina nawet minimalnie nie rosnie Ktos jednak pilnuje kursu bo nie pozwala uwalic
    Milego weekendu ;-)
  • Re: Flauta Autor: tobik69 [159.205.38.*]
    W nawiązaniu do Twojej wypowiedzi masz jakieś propozycje do pójścia do innego stołu?
    Coś Ci się podoba bardziej niż CLN i wróży szybszy zysk?
  • Re: Flauta Autor: ~Kiki [79.140.194.*]
    Czesc
    W nawiazaniu do twojego postu. Pytanie ile chcesz zarobic. Mysle ze na tydz w energetyke i JSW mozna sie smialo wladowac. Lotos juz ofjechal. KGHM jeszcze jest szansa.
    Generalnie mozna poszczypac po pare procent wszedzie.
    Na Celinie z uwagi na maly freeflot i zainteresowanie ktos latwo moze podkrecic kurs lub go zdolowac. W tej chwil zadne przeslanki nie popchna Celiny w gore bo wszytko jest juz w cenie. Nawet podpisanie umowy na nowe rynki nie zatrzesie kursem. Moze jakas znaczaca umowa z ktorym z wielkich koncernow farmaceutycznych .....
  • Re: Flauta Autor: tobik69 [159.205.38.*]
    To prawda co napisałeś. Ale każdy ma jakiś pomysł.

Jak dla mnie ryzyko granie WIG20 w tym momencie jest duże. Jak dla mnie za duże. A zyski rzędu 5-10% dla mnie z dużym ryzykiem mnie interesują.
    I trochę przestałem żyć wizją, że jak zagram i ugram na krótko kaskę to będzie super.
    Za duże pieniądze mogę stracić, za dużą kasę chcę mieć.

I jeszcze jedno.
    jak ktoś zainwestował i chce mieć zysk to CLN może to dać za ileś tam.
    Dla kogoś niefajnie - dla mnie super.

Bo cały czas zarobiony kupuję. I chcę mieć jak największy pakiet akcji CLN.
    Normalnie mam uśmiech jak idę na stracie i kupuję tanio.
    I mam to gdzieś kiedy Celon da zarobić, bo każdy dzień , miesiąc czy rok - powoduje, że mam coraz więcej akcji na których zarobię.

Taka strategia.
    Dla jednego zła, dla mnie super;

pzdr

• Re: Flauta Autor: ~Kiki [93.124.248.*]
    Cześć
    Trudno sie z tobą nie zgodzić Cierpliwość i trzymanie sie swojego planu to podstawa Ty masz taki plan szacunek inny skubie po 5 % Byle do góry
[x]
CLNPHARMA -1,39% 21,30 2026-05-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.