Nikt się o twoje pieniądze nie martwi tylko Ty sama. Takich tekstów było tutaj mnóstwo od 1 zł i nikogo nie obchodziło że tracicie wasze pieniądze.
Tutaj jest poprostu coraz więcej osób zdających sobie sprawę z tego o co tak naprawdę tutaj chodzi i wyrażają swój pogląd na forum. To że ty kupiłaś nie oznacza że inni też kupią, oni widzą więcej niż Ty poprostu.
jeżeli tak piszesz ,to może masz racje , tylko 4-5 /ników/ powtarza sie i pisza tylko w jednym celu ,pozostaje pytanie jakim ? czy brak zajęcia ,troska o dobro wspólne czy chcących tanio kupić ? jak sądzisz która opcja ?
Dnia 2017-10-06 o godz. 15:43 ~ada napisał(a): > jeżeli tak piszesz ,to może masz racje , tylko 4-5 /ników/ powtarza sie i pisza tylko w jednym celu ,pozostaje pytanie jakim ? czy brak zajęcia ,troska o dobro wspólne czy chcących tanio kupić ? jak sądzisz która opcja ?
i masz z tym problem? szukasz męża nie to dlaczego nie ignorujesz tego........... "tanio" jest pojęciem względnym....
Dnia 2017-10-06 o godz. 15:54 ~Luz napisał(a): > Zgadzam sie z Danielem.A o co im chodzi otwarcie dzis powiedzial np. erk. My, Adziu, jestesmy dla nich "leszczami" do oskubania.
O korektor wyszedł w sobotni wieczór na przepustke z celi + i odrazu zabrał sie do roboty kasując merytoryczne posty. Czasu niestetu mu brakuje na kasowanie prawdziwego szlamu.
Post był do ogółu a nie tylko do ciebie i nie było przeklwństw bo to naturalne że takie posty kasują. Chodzi o to że jeśli obnaża się tu pewne sprawy to wtedy xmkorektor bardzo aktywny sie staje i ucina dyskusje.
To prawda, zastanawiające jest że w piątek najpierw usunął posta niejakiej Agnieszki_Z, po czy po kilku minutach go przywrócił.
To dość ciekawe bo to jedyny przypadek jaki znam gdzie postawić przywrócono :-)
Mnóstwo osób straciło tu sporo pieniędzy. Sprzedali akcje ze stratą. Ta strata tak ich uwiera że będą w kółko tu pisać o tym jaka to denna spółka, cena spadnie do 5gr, zawieszą na 3 lata itp. To forma odreagowania po stracie. Tylko dlaczego my mamy czytając te posty uczestniczyć w ich psychoterapii?
brałam po 0,18 zł nie za duży pakiet , faktem jest że sporo inwestorów straciło , może i ja stracę ,ale przy tak negatywnym nastawieniu ,jest to kupowane ,a co do pp/nie wiem czy wezmę /jeżeli faktycznie bedzie/ zobaczymy co zemsta nam zaprezentuje ?