Energa prowadzi tragiczna kampanie produktowa. Produkt z oplata produktowa to jawne, beszczelne oszustwo na granicy prawa. Jezeli klienci, oszukani jak ja, zachowaja sie jak ja to straca wielu klientow. Poprosilem o najprostsza umowe, pokazano mi jej warunki...ale do podpisu umowe o zupelnie innym zakresie, czyli okresowa z oplata handlowa i wyzsza cena pradu - oszustwo, ktoregoprawnie nie da sie podwazyc droga reklamacji. Mnie straca jako kienta wraz z uplywem terminu umowy, chocbym mial zaplacic wiecej za prad...a nie sadze.
Dnia 2018-09-17 o godz. 15:26 ~romascano napisał(a): > jest wielu sprzedawców co ma w nazwie pierwszy człon energia, takze uważać kto dzwoni i z kim rozmawiacie, bo rzadko Energa Obrót dzwoni.
Czy za te komentarze dostajecie choć tyle co za komentarze w kampanii Dudy? Są tak trywialne i "nachylone" opiniotwórco, że ręce opadają :). Popracujcie lepiej z socjologiem i psychologiem, bo na te Wasze nabierają się jedynie tylko słabe jednostki. Dobry inwestor to typ wilka, albo hieny....
Kolego wszystkie punkty partnerskie w swojej ofercie dotyczącej taryfy G maja przedstawioną opłatę handlowa bo z czego miały by się w końcu utrzymywać .