• Zarząd kupuje Autor: ~flesh [79.191.10.*]
    no i dziś info. że osoba z zarządu kupiła, czyli wiara w spółkę jest spadki przejściowe leszcze sprzedają gruby kupuję :) pieknie
  • Re: Zarząd kupuje Autor: ~flesh [79.191.10.*]
    trzeba tylko to przeczekać i dokupywać :)
  • Re: Zarząd kupuje Autor: tobik69 [78.9.188.*]
    Dokładnie tak jest flesh.

Co parę dni jest mały zakup, 10 tego premia wjeżdża, co miesiąc po 2-3-4 koła,,,
    Trwa wyścig z czasem ===>>>> ile jeszcze się uda kupić zanim pójdzie w górę;

pozdrawiam
  • Re: Zarząd kupuje Autor: ~Abc [94.254.130.*]
    To jest pozytywne info
  • Re: Zarząd kupuje Autor: ~flesh [79.191.10.*]
    kurs oscyluje teraz SMA200, prawdopodobnie od tego odbije i pójdzie w gore, fundamentalnie nic się nie zmieniło spółka dobra kolejne projekty realizowane firma zarabia jest na +, praktycznie zerowe zadłużenie, promocja jak się patrzy :)
  • Re: Zarząd kupuje Autor: ~josek [37.187.147.*]
    Oby prezes dał radę przynajmniej do momentu aż
    klimat na papierze się ociepli inna sprawa jak bardzo jest zdeterminowany
    i na ile ta swoja determinację wycenia.
  • Re: Zarząd kupuje Autor: ~Jan [94.254.132.*]
    Może już cos wie odnośnie nowego rynku dla Salmexa i kupuje
  • Re: Zarząd kupuje Autor: ~melon [46.238.241.*]
    a ile kupili? 100osztuk?
    a kursik na południe
  • Re: Zarząd kupuje Autor: ~optymista [83.24.129.*]
    Melon, kupili 1100 szt.
    P.S. Proponuję kup parę sztuk, a zmienisz narrację na pozytywną !
  • Re: Zarząd kupuje Autor: ~skinni [84.106.165.*]
    i co to jest 1100 szt? Sam mógłbym kupić taka ilość. Nie żebym negował spółkę bo cały czas akumuluje akcje, ale prosze ochłońcie bo ten zakup to jakieś trociny wydane i tyle.
  • Re: Zarząd kupuje Autor: ~herh [85.202.153.*]
    Dnia 2017-10-06 o godz. 21:08 ~skinni napisał(a):
    > i co to jest 1100 szt? Sam mógłbym kupić taka ilość. Nie żebym negował spółkę bo cały czas akumuluje akcje, ale prosze ochłońcie bo ten zakup to jakieś trociny wydane i tyle.

ostatnio na spotkaniu w Warszawie, spytałem Prezesa o zakup akcji. Wtedy kupił też na korekcie.
    Odpowiedz była mniej wiecej taka, że On i tak już dużo tego ma, ale chce kupując takie ilości na korektach Nam, małym pokazać, że warto! I uspokoić gdy ktoś zaczyna się martwić :)

• Re: Zarząd kupuje Autor: ~Ryszard1 [31.0.40.*]
    To ładnie z jego strony :)
    kupje, kupie ale jeszcze poczekam
    Każdy mierzy i ocenia wg swoich standardów.
    Ja mam prawie 1800 akcji i wiem albo mogę wstępnie policzyć ile bym chciał mieć albo może będę miał za jakiś czas.
    Jak ktoś napisał, że ma 15k akcji to wziąłem kalkulator i pomyślałem: szacun, ten gość ma niezły pakiet.
    Ale jak ktoś z zarządu kupił mniej akcji niż ja mam, to według mnie to żadna informacja.

Tytuł posta powinien brzmieć:

"Ktoś z zarządu kupił troszeczkę"  akcji a nie Zarząd kupuje:)

pozdrawiam
  • Re: Zarząd kupuje Autor: ~Jan [89.64.7.*]
    Moim zdaniem Celon warto mieć w portfelu tym bardziej przed końcem 2017 kiedy to informacje o nowych dużych rynkach mogą nadejść w każdej chwili.
    Prezes powiedzieli:
    że rynki nowe (chyba Skandynawia, Niemcy, Francja, jeżeli czegoś nie mylę) będą wejścia pod koniec 2017 i na początku 2018.
    Jeśli tylko im się coś przesunie o miesiąc lub półtora to okaże się że będzie to dla wszystkich rynków rok 2018 początek.
    Malkontenci wtedy będą pisać, że prezes obiecuje a się daty się rozmijają z rzeczywistością....

Ja kupuję cały czas, więc jak dla mnie - to im dłużej kurs stoi - tym lepiej.
    A prawda jest taka, że "petarda" nastąpi ===> <kiedyś>
    A kiedy, tradycyjnie zobaczymy.

pozdrawiam

• Re: Zarząd kupuje Autor: ~panda [159.205.184.*]
    "A prawda jest taka, że "petarda" nastąpi ===> <kiedyś>" - jasnowidzem jesteś?
    i ciekawe z jakiego poziomu, np z 20 :)
[x]
CLNPHARMA -1,18% 20,95 2026-05-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.