obsesje to ty masz na swoim punkcie, a białoczerwony zjada cię śmiechem
Ot i cała prawda nt. naszego mar-a. Miej jajca i przyjmij porażkę na klatę miszczu hehe. Co za typ, ja nie mogę hehe
"Panie Czechowicz, od wielu lat mam akcje pana spolki, MCI Capital, pierwsze kupilem po 32 zl w roku 2007. Potem dokupowalem, min po 4 zl kilka lat temu w dolku. To duza pozycja w moim portfelu, ciagle jeszcze. Od lat bronie na forum bankiera dobrego imienia spolki MCI, pana osobiscie , jako nick mar. Setki albo tysiace wpisow zrobilem w tym czasie, zawsze w celu chwalenia spolki,m perspektyw, itd, robilem dobry PR, myslalem ze gramy w ta sama strone. Smiano sie ze mnie od lat za to. Ale dzis mi sie miarka przebrala, gdy o 17 kurs spolki wyniosl 8.49 zl. Kurs MCI jest zeszmacony, zachowuje sie tragicznie, umie tylko jedno - SPADAC. Od lat tylko jedno - spadac. Zachowuje sie duzo gorzej od WIG. To jest wstyd. Wstyd dla pana., Dla nazwiska Czechowicz. Ja pierwszy raz widze wlasciciela ktoremu w opinii rynku zalezy zeby kurs zanizac, a nie zeby on rosl. Rynek sie od lat od pana odwraca, i wszystko co na GPW wiaze sie z nazwiskiem Czechowicz, jest omijane lukiem. Staje sie pan symbolem dymania nas, inwestorow.
WSTYD. ZALUJE ZE KIEDYS TKNALEM AKCJE PANA SPOLKI, ZE TYLE LAT WIERZYLEM W PANA BAJKI To jest skandal. NAV na akcje 19.54, kurs akcji 8.49 zl. Wiem ze prawnie nic sie panu zarzucic nie da, zdaje sobie sprawe, ale powiem wprost.
Pan nas dyma, nas drobnych inwestorow. Jak panu nie wstyd., PANIE CZECHOWICZ. WSTYD."
link biedny mar, co czuje się tak fatalnie, że aż musiał napisać:
Pan nas dyma, nas drobnych inwestorow.