• nadal bardzo ,bardzo tanio Autor: ~Termo [77.119.128.*]
    No bo co to jest złotówka jak niedługo będzie 1,5 potem 2 potem 3........ i tak dalej. Kto uważnie śledzi obecną sytuację i wie o czym piszę .Rośnie zainteresowanie spółką za granicą ,bardzo mocne infa w drodze np. podpisanie zapowiadanego kontraktu na 100 MIL EURO.
  • Re: nadal bardzo ,bardzo tanio Autor: ~astir3964 [46.134.160.*]
    Zgadza się tu dalej trwa promocja. Kurs ładnie się zachowuje. Nie ma szaleństwa i dobrze, obroty nieźle jak na NC i na ilość akcji pozostałych w obrocie. Zauważmy że ci którzy zbierają liczą na większe zyski więc w najbliższym czasie tych akcji też nie będzie w obrocie. Kurs musi pójść mocno w górę. Niektórzy bawią się w analizę wykresów. To naprawdę nie ma sensu w obecnej chwili. Ci którzy uwierzyli prezesowi a jest ich trochę i zaopatrzyli się w akcje zarobią duże pieniądze. Nie sprzedawajcie naszej perełki a będziemy bogaci
  • Re: nadal bardzo ,bardzo tanio Autor: ~cc [188.146.107.*]
    jutro kupie tą wasza spółeczke po 88gr
    do jutra
  • Re: nadal bardzo ,bardzo tanio Autor: ~astir3964 [46.134.160.*]
    Życzę Ci żeby Ci się udało choć w to kompletnie nie wierzę
  • Re: nadal bardzo ,bardzo tanio Autor: ~kylo-ren [83.20.136.*]
    Ja właśnie w sprawie tych inf, przepraszam ale moze mi ktos udzieli informacji, bo czytałem wcześniej żę będą trzy infa, jedno o dofinansowaniu, drugie o kontrakcie na 100 mln a trzecie niby najważniejesze, ktos coś wie o co chodzi z tym trzecim ?
  • Re: nadal bardzo ,bardzo tanio Autor: ~astir3964 [37.47.5.*]
    Podobno trzecie to niespodzianka a niespodzianka to niespodzianka
[x]
COREY 0,00% 0,21 2026-04-30 15:10:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.