• NAT GEO COLOR WILD - PREMIERA Autor: ~jj [83.30.102.*]
    Premiera będzie 12.10.2017.

• Re: NAT GEO COLOR WILD - PREMIERA Autor: ~koralina [176.9.136.*]
    Dnia 2017-10-05 o godz. 21:29 ~jj napisał(a):
    > Premiera będzie 12.10.2017.
    >

motylek i rybka już są do końca X może i elefanta zmalują :)))
  • Re: NAT GEO COLOR WILD - PREMIERA Autor: ~vv [94.254.145.*]
    Premiera Szydło?
  • Re: NAT GEO COLOR WILD - PREMIERA Autor: ~kapel [81.190.129.*]
    12.10.2017 11:00 - MGAMES - Konferencja prasowa
    Spotkanie poświęcone premierze aplikacji mobilnej NatGeo Wild Colors, stworzonej przy współpracy z National Geographic.
  • Re: NAT GEO COLOR WILD - PREMIERA Autor: ~Luz [5.172.255.*]
    Moze zacznie sie wyjasniac, dlaczego mimo, ze "wszyscy wszystko wiedzieli" kurs nie panikuje?
  • uczciwość w Biznesie Autor: ~koralina [176.9.136.*]
    Dnia 2017-10-06 o godz. 12:51 ~Luz napisał(a):
    > Moze zacznie sie wyjasniac, dlaczego mimo, ze "wszyscy wszystko wiedzieli" kurs nie panikuje?

sesja się nie zakończyła nie mów hoop a dzisiaj....ale to wiadomo przecież :))

co do wyjaśniania...może mi ktoś też coś wyjaśnić pewne zasady ;))
    czy najpierw kupujemy samochód, a dopiero później sprawdzamy jego markę i się zastanawiamy dlaczego go kupiliśmy? .......
    to chyba na dzisiaj tyle ;)

• Re: uczciwość w Biznesie Autor: ~Luz [5.172.255.*]
    chyba tak
  • Re: uczciwość w Biznesie Autor: ~makaron [94.254.245.*]
    Dnia 2017-10-06 o godz. 13:14 ~koralina napisał(a):
    > Dnia 2017-10-06 o godz. 12:51 ~Luz napisał(a):
    > > Moze zacznie sie wyjasniac, dlaczego mimo, ze "wszyscy wszystko wiedzieli" kurs nie panikuje?
    >
    > sesja się nie zakończyła nie mów hoop a dzisiaj....ale to wiadomo przecież :))y niedociągnięcia
    >
    > co do wyjaśniania...może mi ktoś też coś wyjaśnić pewne zasady ;))
    > czy najpierw kupujemy samochód, a dopiero później sprawdzamy jego markę i się zastanawiamy dlaczego go kupiliśmy? .......
    > to chyba na dzisiaj tyle ;)
    >

całe sedno sprawy dlaczego konferencji nie zrobili wcześniej by pokazać inwestorom i ich zachęcić że może nie marnują swoich pieniędzy na nową emisję ?! jakieś dwa czy trzy obrazki mają świadczyć o funkcjonalności o przetestowaniu już jej eliminując wcześniej jakieś błędy niedociągnięcia czy jest prosta i intuicyjnaj - user experience ja np nie mam czasu na to by zagłębiać sie w jakieś procesy obsługi po prostu włączam i wiem co dalej mam robić to wszystko już wiecie? czy dopiero będą wam opowiadać po fakcie
  • Re: uczciwość w Biznesie Autor: ~koralina [176.9.136.*]
    Dnia 2017-10-06 o godz. 15:02 ~makaron napisał(a):
    > Dnia 2017-10-06 o godz. 13:14 ~koralina napisał(a):
    > > Dnia 2017-10-06 o godz. 12:51 ~Luz napisał(a):
    > > > Moze zacznie sie wyjasniac, dlaczego mimo, ze "wszyscy wszystko wiedzieli" kurs nie panikuje?
    > >
    > > sesja się nie zakończyła nie mów hoop a dzisiaj....ale to wiadomo przecież :))y niedociągnięcia
    > >
    > > co do wyjaśniania...może mi ktoś też coś wyjaśnić pewne zasady ;))
    > > czy najpierw kupujemy samochód, a dopiero później sprawdzamy jego markę i się zastanawiamy dlaczego go kupiliśmy? .......
    > > to chyba na dzisiaj tyle ;)
    > >
    >
    > całe sedno sprawy dlaczego konferencji nie zrobili wcześniej by pokazać inwestorom i ich zachęcić że może nie marnują swoich pieniędzy na nową emisję ?! jakieś dwa czy trzy obrazki mają świadczyć o funkcjonalności o przetestowaniu już jej eliminując wcześniej jakieś błędy niedociągnięcia czy jest prosta i intuicyjnaj - user experience ja np nie mam czasu na to by zagłębiać sie w jakieś procesy obsługi po prostu włączam i wiem co dalej mam robić to wszystko już wiecie? czy dopiero będą wam opowiadać po fakcie

NIE DAJĘ ŁAPEK
    ale Tobie dam :) jako jedyny chyba jak do tej pory napisałeś ciekawie na temat poruszając konkretne zagadnienia! może je ktoś rozwinie? ... ;)))

• Re: uczciwość w Biznesie Autor: ~sergiej [87.204.40.*]
    A skąd macie informacje ze konferencja o aplikacji będzie 12.10? Podajcie źródło informacji
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [176.9.136.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: NAT GEO COLOR WILD - PREMIERA Autor: ~koralina [176.9.136.*]
    Dnia 2017-10-06 o godz. 12:40 ~kapel napisał(a):
    > 12.10.2017 11:00 - MGAMES - Konferencja prasowa
    > Spotkanie poświęcone premierze aplikacji mobilnej NatGeo Wild Colors, stworzonej przy współpracy z National Geographic.

czy pokażą elefanta? :))
  • Re: NAT GEO COLOR WILD - PREMIERA Autor: ~sergiej [87.204.40.*]
    Poraz kolejny pytam gdzie macie informacje ze 12.10 bedzie premiera aplikacji na konferencji?
  • Re: NAT GEO COLOR WILD - PREMIERA Autor: ~Przypomnienie [66.249.81.*]
    Człowieku kogo teraz interesują informacje o apce???????????? Chyba tylko ciebie, pracowniku MGS! Tu KNF to za mało na ten teatrzyk.
  • Re: NAT GEO COLOR WILD - PREMIERA Autor: ~makaron [94.254.240.*]
    Dnia 2017-10-06 o godz. 21:17 ~Przypomnienie napisał(a):
    > Człowieku kogo teraz interesują informacje o apce???????????? Chyba tylko ciebie, pracowniku MGS! Tu KNF to za mało na ten teatrzyk.

musi być super jek WKM wyszedł z tylu akcji :)
    Przypomnienie podajmu mu link bo będzie smęcił do wtorku
[x]
MGAMES 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.