12.10.2017 11:00 - MGAMES - Konferencja prasowa Spotkanie poświęcone premierze aplikacji mobilnej NatGeo Wild Colors, stworzonej przy współpracy z National Geographic.
Dnia 2017-10-06 o godz. 12:51 ~Luz napisał(a): > Moze zacznie sie wyjasniac, dlaczego mimo, ze "wszyscy wszystko wiedzieli" kurs nie panikuje?
sesja się nie zakończyła nie mów hoop a dzisiaj....ale to wiadomo przecież :))
co do wyjaśniania...może mi ktoś też coś wyjaśnić pewne zasady ;)) czy najpierw kupujemy samochód, a dopiero później sprawdzamy jego markę i się zastanawiamy dlaczego go kupiliśmy? ....... to chyba na dzisiaj tyle ;)
Dnia 2017-10-06 o godz. 13:14 ~koralina napisał(a): > Dnia 2017-10-06 o godz. 12:51 ~Luz napisał(a): > > Moze zacznie sie wyjasniac, dlaczego mimo, ze "wszyscy wszystko wiedzieli" kurs nie panikuje? > > sesja się nie zakończyła nie mów hoop a dzisiaj....ale to wiadomo przecież :))y niedociągnięcia > > co do wyjaśniania...może mi ktoś też coś wyjaśnić pewne zasady ;)) > czy najpierw kupujemy samochód, a dopiero później sprawdzamy jego markę i się zastanawiamy dlaczego go kupiliśmy? ....... > to chyba na dzisiaj tyle ;) >
całe sedno sprawy dlaczego konferencji nie zrobili wcześniej by pokazać inwestorom i ich zachęcić że może nie marnują swoich pieniędzy na nową emisję ?! jakieś dwa czy trzy obrazki mają świadczyć o funkcjonalności o przetestowaniu już jej eliminując wcześniej jakieś błędy niedociągnięcia czy jest prosta i intuicyjnaj - user experience ja np nie mam czasu na to by zagłębiać sie w jakieś procesy obsługi po prostu włączam i wiem co dalej mam robić to wszystko już wiecie? czy dopiero będą wam opowiadać po fakcie
Dnia 2017-10-06 o godz. 15:02 ~makaron napisał(a): > Dnia 2017-10-06 o godz. 13:14 ~koralina napisał(a): > > Dnia 2017-10-06 o godz. 12:51 ~Luz napisał(a): > > > Moze zacznie sie wyjasniac, dlaczego mimo, ze "wszyscy wszystko wiedzieli" kurs nie panikuje? > > > > sesja się nie zakończyła nie mów hoop a dzisiaj....ale to wiadomo przecież :))y niedociągnięcia > > > > co do wyjaśniania...może mi ktoś też coś wyjaśnić pewne zasady ;)) > > czy najpierw kupujemy samochód, a dopiero później sprawdzamy jego markę i się zastanawiamy dlaczego go kupiliśmy? ....... > > to chyba na dzisiaj tyle ;) > > > > całe sedno sprawy dlaczego konferencji nie zrobili wcześniej by pokazać inwestorom i ich zachęcić że może nie marnują swoich pieniędzy na nową emisję ?! jakieś dwa czy trzy obrazki mają świadczyć o funkcjonalności o przetestowaniu już jej eliminując wcześniej jakieś błędy niedociągnięcia czy jest prosta i intuicyjnaj - user experience ja np nie mam czasu na to by zagłębiać sie w jakieś procesy obsługi po prostu włączam i wiem co dalej mam robić to wszystko już wiecie? czy dopiero będą wam opowiadać po fakcie
NIE DAJĘ ŁAPEK ale Tobie dam :) jako jedyny chyba jak do tej pory napisałeś ciekawie na temat poruszając konkretne zagadnienia! może je ktoś rozwinie? ... ;)))
Dnia 2017-10-06 o godz. 12:40 ~kapel napisał(a): > 12.10.2017 11:00 - MGAMES - Konferencja prasowa > Spotkanie poświęcone premierze aplikacji mobilnej NatGeo Wild Colors, stworzonej przy współpracy z National Geographic.
Dnia 2017-10-06 o godz. 21:17 ~Przypomnienie napisał(a): > Człowieku kogo teraz interesują informacje o apce???????????? Chyba tylko ciebie, pracowniku MGS! Tu KNF to za mało na ten teatrzyk.
musi być super jek WKM wyszedł z tylu akcji :) Przypomnienie podajmu mu link bo będzie smęcił do wtorku