EXSPERT Leo No i zaczeło się zrzucanie winy jeden na drugiego . Sam prowadziłem sprawe spółki gdzie zarządca i zarząd jak jest. Są współnie odpowiedzialni wobec obowiązków ciązących firmy . Prezeska nie widziała dawno zarządcy a zarządca prezeski śmieszne ale prawdziwe .
Może warto zgłosić do programu kto kolejek widział ktokolwiek wie?. Ciekawe czy rozwiesili już wizerunki poszukiwanej osoby na słupach. Oby nic mu się nie stało i wrócił bezpiecznie do domu.
Zarządca Pretium sp. z.o.o z Poznania nie specjalnie się napracowal dotychczas. A że w sądzie jest zażalenie to zarząd słusznie ich punktuje. Co więcej informuje że gdy będzie miał wiedzę na temat raportu to wystosuje odrębny raport. Można domniemywać że zarząd ma odpowiednią wiedzę w przedmiocie sprawy i ze się nie podzieli jeśli zarządca nie dostarczy wybranemu przez zarząd bieglemu raportu. Jest to okoliczność która może być istotna dla sądu u może być jednym z argumentów przemawiajacych za zmiana zarzadcy.
Widac grę na zwłokę.Czemu nie podali info w dniu publikacji raportu?Teraz 1-2 miesiące odpoczynku od handlu.A na mni też się nie wyrobili oj jaka szkoda.
No. Żeby tylko poznański zarządca swoimi zaniechaniami nie spowodował obniżenia parametrów infrastruktury. bo wtedy jego wnuki się nie wypłacą tak jak u tego komornika co zajął rolnikowi ciągnik.
Jak będzie raport za I półrocze. Powinien byc niezly do tego uwzglednienie zazalenia przez sad. A jak dobrze się spędza to sprzedaż telefonii pilickiej. https://m.bankier.pl/wiadomosc/HYPERION-S-A-Podpisanie-Umowy-Ramowej-przez-spolke-zalezna-Emitenta-7493999.html
a może to zarządca nie może się skontaktować z Panią Prezes???? do zarządcy się można bez problemu dodzwonić na komórkę! a do Pani Prezes dobijają się od miesięcy wierzyciele i niestety nie odbiera.., albo obiecuje oddzwonić później.... ale jak to mówią pisz Pani na Berdyczów.....
Czyli pani prezes kłamie? Jeśli tak to podważa dobre imię zarządcy? Albo razem się zgadali i uzgodnili wersję? Dobrze że mało kupiłem w końcówce za 0,27. Pytanie! Jakie mam szanse odzyskać kapitał? Raport będzie (jak będzie) dobry czy jowy? Ale komunikat rodem z pszedszkola!
zarządca nie wydał żadnego komunikatu, raportu też nie ma....biegły rewident nic nie dostał, i zarządca się z nim nie kontaktował. Zarządca napisał u siebie na stronie że postępowanie zakończone. W miesiąc od przyjęcia zlecenia zakończył postępowanie... tak oszczędnie.... dosyć. Po co się zajmować sanacją? Nie lepiej zwykłą egzekucją komorniczą? Albo w cymbergaja?
Teraz kończą się przetargi na szerokopasmowy internet jest na to 1,2 mld Eur. Ani Hyperiona, ani Hawe, ani MNI nie kupisz. Co najmniej 3 konsorcja walczą o rynek i dostęp do infrastruktury. Orange podpisało umowę z Hyperionem na dzierżawę na dwa lata za 24 mln PLN. Czego tu się bać? Kupiłeś mało? ustaw PKC, weźmiemy. Ja też nie mam dużo ale myślę że sprzedam za trójaka. 1000% przebitki. Do końca roku.