Niestety to juz totalne informacyjne dno a reakcja zarządu spółki i informacje dające jakąś nadzieję to celowe przedłużanie i odwlekanie publikacji pewnych faktów.Inwestorzy współdziałajmy razem w tej sprawie.Nikt za nas tego nie zrobi!!!
załóżmy, że ktoś ma 10tys szt teraz to jest 1100zł komu się chce dla takich pieniędzy iść do notariusza czy prawnika płacić drugie tyle, by zasięgnąć rady co dalej robić ? No nikomu normalnemu, a takie szulernie jak ta węgierska kooorwa na tym żerują ...
I dlatego drogi komorniku jestes przegranym. Ja pozwałem jedną taką koorwę giełdową kilka lat temu i dostałem odszkodowanie przewyższające znacznie wartość zakupionych akcji w trymiga, żeby przypadkiem nie zachęcił takich jak ty do grzebania w kale, który mógłby zacząć śmierdzieć i posłać kogoś za kraty. Tak to działa. To nasza cecha narodowa - poddawać się i godzić sie na wszystko.
No niekulturalnie tak się wypowiadać o innym inwestorze.Do współpracy to nie tylko na forach piszemy teksty .Zapraszam za to Ja do współpracy w tej sprawie.