Na drugie auto. Już 15 zł na esach do przodu. Hmm. Pozdrawiam zarobionych. Kierunek 92 zł. A reszcie życzę wkońcu żebyście docenili czasami podaż. A nie tylko krzyczeć: 150 będzieee. 180 będzieee. 200 w grudniu, Kriss idiotaaa itp...
Bo oni wychodzą jak grzyby po deszczu przy niegroźnych spadkach. A te już nie są takie straszne, mieedz kończy konsolidacje :) Wtedy powiedzą, że sprzedali w dołku :)
Forsę masz, dobry żarcik .Jak idzie w górę to siedzisz cicho jak szczur w norze, trochę spadnie to wychodzisz, wstydu oszczędź.Zaraz jeszcze pewnie napiszesz ze Armagedon się zaczął, bo piszesz o nim już 1,5 roku.
Kolejny forumowy analityk hahaha.
A ja myślę ze nie zejdzie poniżej 100 przynajmniej do raportu bo:
1.W nadchodzących dniach zapewne zobaczymy lepsze dane z usa jak i innych gospodarek co powinno wspomóc miedź
2.wyniki za 3 kwartal będąc zapewne najlepsze w tym roku.
to nie lepiej już teraz zacząć realizować część zysków tylko znowu uparcie czekać na jakiś poziom i tylko objeść się smakiem zysków. Ale jak kurs wróci tym razem powyżej 125 to na tym pewnie się nie skończy.
Wczoraj opublikowałem ten post o 13:28 - chciałbym poznać waszą opinię ???? "Aktualnie na CU wsparcie 6.330, opór 6.500-6.530. Kręcimy się na chwilę obecną w tej konsolidacji. Jeśli spojrzeć na wykres w perspektywie np. 5 lat to moim zdaniem jesteśmy w korekcie trendu wzrostowego, którego odwrócenie mieliśmy od 11 '2016r.. Gdyby miało wybić dołem to wsparcie na 6.000 a jeśli wybicie górą (czego sobie i innym życzę - esy nie czytać) to krótkoterminowo 7000-7500 opór (kurs KGHM wybija tegoroczne szczyty) a później 8.000-9.000. Kurs KGHM'u wędruje na dawno nie widziane poziomy - przed wprowadzeniem podatku przez Chyżego Ruja.
No skoro tak pytasz, to wg mnie miedź jest w konsolidacji, i będzie na Dwa Uda albo się uda albo nie. $ raczej nie pomoże.
Jedyna nadzieja w kochanym chińczyku, bo w tym tygodniu cały czas świętuje i mam nadzieję że gdy przyjdzie w poniedziałek do roboty to zorientuje się że nie ma na magazynie miedzi i pójdzie na zakupy.
Siema UCIEKINIER, Jak tam u Ciebie z miejscem w garażu? Bo taki jeden mój kolega, tylko sam nie wiem czy od szrotów czy od longów szuka nory na zimę. Przetrzymasz sierote?
Tak to się często kończy jak ktoś jest pewny na 100 % tego co będzie się działo na giełzie. Uważaj żeby nie skończyło się tak, że w tym dużym garażu będą parkowały tylko stare wrotki.
sygnał jest na odwrócenie... od kilku sesji było widać, że zmierzamy do tego punktu...a czy zdecydowany ruch zrealizuje się odrazu to już inna kwestia... narazie widze, że jutrzejszemu otwarciu na plus niewiele grozi... technicznie droga otwarta szeroko na tę chwilę