drodzy panowie, ja poznaniak /tu również ciągle leje/ też chciałbym zobaczyć cztery dyszki na gwiazdkę, ale zaczynam się bać po wczorajszym komunikacie Sylwci o przerwaniu za oceanem badań I/II fazy nad ich SEL-em 24 po "sercowym" zgonie w trakcie kuracji Sel pacjenta chorego na ostrą białaczkę białaczkę. Obserwuj dyzio w poniedziałek notowania Selwity - z całą pewnością dyskonto sporo spadnie. pozdrawiam
Inna spółka, inny lek, dlaczego się obawiasz? Może akcjonariusze Selvity zaczną rozglądać się za alternatywą i część z nich zainteresuję się GLG.
Za nami przemawia ogromne doświadczenie instytutów które opracowały technologię GLG (Dana Farber, Moffitt) , oraz znajomości Richarda G. w FED.
Selvita działa od 2007r. natomiast Dana Farber-czołowa jednostka dydaktyczna i badawacza w ramach 439 wydziału Harvard Medical School od 1947r. Drugi, Moffitt jest wiodącym instytutem badań i leczenia raka na Florydzie, działa od 1986r
prawdopodobnie - na 95 proc. okaże się, że zgon pacjenta nie był związany z Sel-terapią i po np 3 miesiącach wznowią badania, jednak spowoduje to u nas spore zamieszanie, akcjonariusze stracą trochę zdrowia. Nie ma gwarancji, że u nas nie wydarzy się coś podobnego. A o Waszej przeprowadzce przyznaje od razu nie pomyślałem - czekamy na nowych na naszym forum . pozdrawiam
wracam z forum selvity, tam się dosłownie gotuje, a ze swoimi 95-cioma proc. wyszedłem na .....Sporo dyskutują, również o celonie, o mabionie i ich lekach, badaniach, ale o naszej glg chyba nie słyszeli - na razie. Ale u nas podobnie jak w selwicie tylko jeden antyrakowy preparat i test na.... ? pozdrawiam