Sądzę że w tym miesiącu , bo papiery poszły 30 czerwca więc powinna być informacja lada moment
Do tego dofinansowanie które dzisiaj dostali 1,6 mln złotych to bardzo dobra informacja przed debiutem z tego co pamiętam to akcje sprzedawali po 20 zł, ciekawe po ile się otworzy kurs po przyznaniu tej dotacji ...
Dnia 2017-10-05 o godz. 20:34 ~terminator napisał(a): > Dnia 2017-10-05 o godz. 19:21 ~Trader napisał(a): > > Wyjaśniają kto ma 499999 akcji, jak giełda im to klepnie, będzie debiut > > ??
szczerze powiem większej głupoty nie słyszałem...
Czy dzwonił już ktoś do giełdy kiedy można się spodziewać komunikatu o wprowadzeniu akcji do obrotu Huckelbery Games ?
Wyjaśnienia trafiły do GPW. Opiekun HGames ze strony giełdy nie udzielił informacji kiedy uchwała będzie. O wyjaśnieniach z akcjami serii C powiedział mi sam Prezes.
Data debiutu zależy od Spółki. Tak mi powiedział opiekun HGames ze strony giełdy. Spółka powinna marketingowo wykorzystać temat dotacji. Ja nie wiem czy uchwała będzie w październiku. Jestem tylko inwestorem.
Spółka musi przekonać rynek, że potrafi zrobić grę, która się sprzeda i gracze będą do niej wracać. Pospieszyli się z wydaniem Edengradu w EA. Zadebiutować można tylko raz, powinni teraz maksymalnie skupić się na dopracowaniu gry i na marketing. Bez tego to debiut na GPW skończy się notowaniami na poziomie 10 zł albo niżej.
Huckleberry nie ma planu B przynajmniej o takowym nie informują , co jeśli EDENGRAD okaże się klapą , są producenci gier na newconnect którzy wydają nisko budżetowe gry które zapewniają finansowanie ich większych tytułów tak postępuje np JUJUBEE wydali kilka mniejszych tytułów na urządzenia mobilne i PC a te zapewniają finansowanie prac nad ich flagowym tytułem KURSK . Mam nadzieję że Prezes Huckleberry Games s.a odrobi lekcję przed debiutem czyli kwietniem 2018 ;-)
Spółka nie informuje o liczbie sprzedanych kluczy Edengradu. Mam obawy, że w aktualnej wersji gra bardzo słabo się sprzedaje i tak jak piszesz - ona na siebie nie zarabia. Pogodziłem się z faktem, że inwestycja w HGames zysku nie przyniesie.
b owszystki inwestycje erne nie przynoszą zysku. co z jachtami i samochodami? ścierma była z zaliczkami na auto i z potencjalnym kuocem na spółkę arrinera. a te niby spółki growe? nawet nei ajaswoich porzadnych witryn a co tu móić o reklamie.