• Kiedy kupić ? Autor: ~jan [37.47.34.*]
    Witam
    Mam 10 tys. akcji po 40gr. i teraz nie wiem czy brać z PP kolejne 10 tys. i uśrednić czy czekać na ewentualny spadek po PP ???
    A może nie warto ?
    Dziękuje
    Pozdrawiam
  • Re: Kiedy kupić ? Autor: ~ada [83.27.144.*]
    nikt ci na to pytanie nie odpowie , tylko coś mi się wydaje że zemsta i wkm , sa sprytniejsi od wszystkich naganiaczy , ile jest akcji w obrocie ? po jakiej cenie obejmowane ? wystarczy drobna iskra i podciągną kurs do wysokich poziomów ,a paier dopuszczony do obrotu ,,no cóż ,
  • Re: Kiedy kupić ? Autor: ~ciasteczko [78.8.195.*]
    po pierwsze czytaj ze zrozumieniem, jam masz 10k to nie możesz kupić drugie tyle (przydział na 2 akcje przypada jedna) tylko max 5k. bierz ile się da. później będą chodzić po 4-5gr. to świetna spółka tak samo jak ludzie co w nią inwestują swój kapitał
    żenada
  • Re: Kiedy kupić ? Autor: ~stary-szczur [212.59.232.*]
    jak chcesz stracić swój kapitał to kup sobie tą spółkę ,kto ma trochę oleju w głowie nie tyka tego
  • Re: Kiedy kupić ? Autor: ~Leo [5.172.255.*]
    Dnia 2017-10-04 o godz. 14:54 ~stary-szczur napisał(a):
    > jak chcesz stracić swój kapitał to kup sobie tą spółkę ,kto ma trochę oleju w głowie nie tyka tego

To po jaką cholerę tutaj gdaczesz!!!
  • Re: Kiedy kupić ? Autor: ~Luz [5.172.255.*]
    Leo, nareszcie wrociles. Po Twoim ostatnim wpisie w watku 5zl "Natgeocolorwild" z 29 IX twierdzono, ze rozmawiam sam ze soba, bo mamy te same widoczne cyfry IP. Powstal w efekcie watek "Profil inwestora z IP...", gdzie ustalano, czy jestem wielonikowcem. Czemus sie wtedy nie zglosil?
  • Re: Kiedy kupić ? Autor: ~Lolek [213.233.132.*]
    Przestań bredzić tylko zacznij czytać sprostowania sprostowań kom7nikatów to bedziesz wiedział ze za10 k bedzie mógł kupić kolejne 10 k
  • Re: Kiedy kupić ? Autor: ~DOBRZEWIECIEKTO [37.47.169.*]
    SPRZEDALEM 300 K PO 18_19 GR WYSTAWILEM 300K PO 14GR LICZĘ ŻE MI ODDACIE GAMONIE WTEDY WEJDĘ W PP I NOWE AKCJE BUZIAKI
  • Re: Kiedy kupić ? Autor: ~DOBRZEWIECIEKTO [37.47.169.*]
    CO JANUSZE ?ZATKAŁO KAKAŁO MADRALE
    Potrzebujemy czasu, zeby wyjsc z podziwu.
  • Re: Kiedy kupić ? Autor: ~Inwestor [94.229.218.*]
    6gr to warte a wy się jaracie że teraz dobra cena. Ta spółka ma ogromny potencjał ale niestety tylko spekulacyjny.
  • Re: Kiedy kupić ? Autor: ~makaron [94.254.242.*]
    Dnia 2017-10-04 o godz. 17:13 ~DOBRZEWIECIEKTO napisał(a):
    > SPRZEDALEM 300 K PO 18_19 GR WYSTAWILEM 300K PO 14GR LICZĘ ŻE MI ODDACIE GAMONIE WTEDY WEJDĘ W PP I NOWE AKCJE BUłZIAKI

i oddasz po 6
    liczy ktoś ilu tu już było takich prezesów?
  • Re: Kiedy kupić ? Autor: ~BIZTECHodrobiszWSZYS [188.146.0.*]
    NIGDY NIE USREDNIAJ W DÓŁ! z jednego powodu. Jak nie idbije to co? Lepiej poszukaj innej spółki za 10gr. I zainwestuj - bo przecież chcesz zarabiać od 10gr. A nie wyjść na 0. https://m.youtube.com/watch?v=z94N4WIFfVY&list=PL4S9tVwJ34DzIdsb&index=40
  • Re: Kiedy kupić ? Autor: ~brutal [188.146.64.*]
    Patrz Miraculum radzę przeanalizować sytuację walorku i trochę poczytać tu jest teraz zbieranko na zdeptanym praktycznie poziomie. Szykuje się bogaty Mikołaj. Życzę udanych inwestycji
    I tak watek grzecznego pana Jana zamienil sie w ~brutalny spam.
  • Re: Kiedy kupić ? Autor: ~jan [37.47.34.*]
    Szczerze
    Muszę sprzedać teraz nie wiem co robić .
    Firma "Krzak" ????
  • Re: Kiedy kupić ? Autor: ~biztechKRÓL [37.47.192.*]
    Biztech faktycznie firma krzak ale was ubrali po 44gr o matko -20% a jutro kolejne
    Janie, w tym krytycznym momencie zapewne nikt nie wie, nawet jesli uwaza, ze wie. Ale moze odezwie sie ktos, kto ma odwage doradzac.
  • Re: Kiedy kupić ? Autor: ~makaron [94.254.242.*]
    Dnia 2017-10-05 o godz. 20:12 ~Luz napisał(a):
    > Janie, w tym krytycznym momencie zapewne nikt nie wie, nawet jesli uwaza, ze wie. Ale moze odezwie sie ktos, kto ma odwage doradzac.

doradztwo finansowe jest płatne nie znam nikogo kto robi to pro bono
[x]
MGAMES 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.