Dobra, jest informacja że emisja akcji serii D na którę były zapisy na początku roku i pobierali kasę, nie będzie realizowana. Wobec tego wzywają akcjonariuszy o roszczenia do spółki. W innym przypadku akcjonariusze stracą pieniądze. Jestem akcjonariuszem tej spółki i własnie się zapisałem wtedy na te akce. Powiedzcie mi czy jak napiszę pismo do siedziby hetan wraz z nr konta i potwierdzeniem o zapisie prawa poboru i opłaceniu tego to czy istnieje szansa że mi tak zwrócą pieniądze?
Wezno sie troche ogarnij jakie chcesz roszczenia,przeciesz umarzaja tylko polowe ,ktora wykupili od swoich kolesi.Oni zarobili chyba pol banki za nic ,oni tyko moga sie domagac roszczen.Mysle ze dopiero na wiosne ,albo troche poznjei cos sie ruszy ,jak spekula wpadnie.Czekam na jeden tydzien w ROKU......
no to macie powoli lub szybciej niż się spodziewacie powtórke z PIS tam co prawda nie umorzyli tylko wzięli kase a tu widocznie Prawnik im doradził by tak nie robili tylko przewalili emisję akcji miedzy kolesiami i umorzyli obniżając kapitał .Daję najwyżej miesiąc jak okaże się że wszyscy z firmy łącznie z Preziem zrezygnują bo to ci sami kolesie co w PIS i po spółce i waszej kasie radze sprzedać póki spółka jest jeszcze notowana
pomysły bo ktoś upomni się w końcu o swoje a wariatów nie brakuje. Rąbią ludzi w biały dzień a KNF siedzi sobie i nie reaguje . Nie wiedzą do kogo należą te spółki. Niech oddadzą ludziom kasę którą zabrali i mogą zawijać firmy a tak firmy poznikają a KNF zacznie się zajmować za 5 lat jak się sprawy przedawnią . Co za kraj?
Ej zniewolony ja kurde mam papiery z pis również i nie wiem co z tym zrobić
A tutaj tez mam pp z ostatnich zapisów tylko nie rozumiem tego komunikatu dalej
Czy ja mogę się upominać o kasę czy tylko te słupy co poza rynkiem oddawaly i ewentualnie czekać az te akcje kiedyś będą notowane
Maja jeszcze 28 milionow, trzymaja zeby miec kontrole tutaj i tak sie cos wydarzy.Spolka czysciutka, fakt nic nie robia , ale nie maja dlugow.Tylko do przejecia.
Jakich wierzycieli ??? te raczam , zamzaw i inne wynalazki już zarobiły kasę na wykupie nowych akcji serii D , po 1,5 grosza , brali za " długi" papierki i jeszcze zarobili 0,5 mln zł. A leszcze brały po 1 groszu i co ? , na kontach wiszą , ale czy i kiedy dopuszczą do obrotu pozostałą część papierków serii D . Banda , jeszcze nie dopuścili do obrotu serię a oni już skupili i umorzyli. Wał w biały dzień i9 tyle. Leszcz będzie czekał do u..... śmierci !!!!!!!!!!!!!!!!!!