Zaraz zobacze..ja jestem otwarty na pozew zbiorowy..trzeba tylko kancelarie dobra znalezc..napisz na meila Kumaty co o tym sadzisz..jak cos bedziemy dzialac...
z powyższego dochodzenia można wywnioskować że pieniądze inwestorów zostały zainwestowane w KURSK ?? gdzie Westa ma 60% udziałów ??? nie kumam do końca ale widać że z założenia akcjonariusze mieli zostać oszukani bank Bz wbk wprowadzając spółkę na giełdę brał w tym udział ????
szkoda Marek bo i spółka dobra i grono było zacne na forum.,,ja dzięki swojej głowie odrobiłem połowę zainwestowanych pieniędzy w weste a sam wiesz ile tu wtopiłem,,ale to tylko dzięki sobie zarobiłem pieniądze,które niektórzy musza odkładac przez 10 lat z pensji i emerytury i tu musi być pensja dużo powyżej sredniej krajowej,,dużo czytam ,pogłębiam cały czas wiedzę,,niedawno krezus a teraz qumak,,na krezusie 80 procent do przodu ,,teraz jestem w qumaku i paru innych spółkach,,Marek mojego meila masz,,także służe ,,a co do westy szmat czasu poswieciliśmy na ta sólkę,.przykre ale prawdziwe,,nie było odzewu jak westa jeszcze nie była zdjęta z giełdy jak proponowałem prawnika,,no cóż,z każdej sytuacji można się podnieść ale trzeba mieć otwarta głowę plus pozytywnie myśleć,,do tego obok osobę ,która gdy się wali i pali będzie przy Tobie,,pozdrawiam