zjedzie te 700 kilo zostało tylko kilka sesji dla tych co nie chcą brać udziału w tym "przedsięwzięciu" .... i opłacać następne przyszłe hiciory rynku typu Energy
Te 700 kilo może być trzymane przez WKM, lepiej teraz utrzymać kurs niż nie uplasować emisji.
Choć ja mam wątpliwości czy zbiorą choć 1/3 tego co zamierzają. Tutaj mnóstwo akcjonariuszy umoczyło. Czy dalej wierzą w sukces spółki? Wątpię, poza 'tak' ten to jest niepoprawny optymista.
Już to pisałem komuś wcześniej. P24 miał emisję prywatną po 10 gr podczas gdy kurs był w okolicach 6 gr. Piza tym P24 nie było obciążone brakiem zaufania jak tutaj. Ty wiesz czym różni się emisja prywatna o pp? No to poczytaj sobie
Tu tez była raz prywatna po 12 groszy . podbili kurs do 1.50 i główny akcjonariusz zaczą sypać milionami akcji zmniejszajac zaangazowanie o ponad połowe zarobił krocie. Teraz wiedzą ze przy tej ilosci akcji jaka juz jest w rekach ulicy i jaka jeszcze dojdzie nie ma najmniejszych szans wyciagnąć tego chociazby na połowe tych szczytów. Dlatego emisja jest z pp abyscie łykneli to juz i teraz.