• ciekawe kiedy Autor: ~kris [37.47.171.*]
    zjedzie te 700 kilo
    zostało tylko kilka sesji
    dla tych co nie chcą brać udziału
    w tym "przedsięwzięciu" .... i opłacać
    następne przyszłe hiciory rynku typu Energy
  • Re: ciekawe kiedy Autor: ~Przypomnienie [66.249.81.*]
    Te 700 kilo może być trzymane przez WKM, lepiej teraz utrzymać kurs niż nie uplasować emisji.

Choć ja mam wątpliwości czy zbiorą choć 1/3 tego co zamierzają. Tutaj mnóstwo akcjonariuszy umoczyło. Czy dalej wierzą w sukces spółki? Wątpię, poza 'tak' ten to jest niepoprawny optymista.
  • Re: ciekawe kiedy Autor: ~NG [37.47.225.*]
    Na P24 też nie wierzyli w sukces emisja po 10gr A kurs na 34gr poszybowal hej
  • Re: ciekawe kiedy Autor: ~Przypomnienie [66.249.81.*]
    Już to pisałem komuś wcześniej. P24 miał emisję prywatną po 10 gr podczas gdy kurs był w okolicach 6 gr. Piza tym P24 nie było obciążone brakiem zaufania jak tutaj. Ty wiesz czym różni się emisja prywatna o pp? No to poczytaj sobie
  • Re: ciekawe kiedy Autor: ~Lolek [213.233.150.*]
    Tu tez była raz prywatna po 12 groszy . podbili kurs do 1.50 i główny akcjonariusz zaczą sypać milionami akcji zmniejszajac zaangazowanie o ponad połowe zarobił krocie. Teraz wiedzą ze przy tej ilosci akcji jaka juz jest w rekach ulicy i jaka jeszcze dojdzie nie ma najmniejszych szans wyciagnąć tego chociazby na połowe tych szczytów. Dlatego emisja jest z pp abyscie łykneli to juz i teraz.
[x]
MGAMES 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.